- 22 September 2010
- 90
Χαίρετε. Κατά καιρούς όλο έλεγα να αγοράσω νέα τηλεόραση, αλλά μιας και δε βλέπω και πολύ όλο το ανέβαλα. Πλέον ήρθε η ώρα όμως αφού αυτή που έχω εδώ και πόσα χρόνια, είναι στα τελευταία της. Θέλω λοιπόν να πάρω μια καινούρια και ψάχνω να βρω τι καλύτερο μπορώ ν' αγοράσω. Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι max ως 350 . Δεν έχω θέμα με το μέγεθος της οθόνης, αλλά σ' αυτά τα λεφτά νομίζω πως μπορώ να πάω ως 32άρα.
Τι δεν με ενδιαφέρει: 3D, μέγεθος οθόνης (έχω projector για να βλέπω τις ταινίες και τους αγώνες που θέλω), media player (έχω το wdtv live).
Τι με ενδιαφέρει: Η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας σ' αυτά τα χρήματα. Βασικά αυτό είναι και το σημαντικότερο. Από κει και πέρα θα ήθελα να είναι Full HD και να έχει DVB-T (νομίζω πως πλέον έχουν όλες).
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Τι δεν με ενδιαφέρει: 3D, μέγεθος οθόνης (έχω projector για να βλέπω τις ταινίες και τους αγώνες που θέλω), media player (έχω το wdtv live).
Τι με ενδιαφέρει: Η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας σ' αυτά τα χρήματα. Βασικά αυτό είναι και το σημαντικότερο. Από κει και πέρα θα ήθελα να είναι Full HD και να έχει DVB-T (νομίζω πως πλέον έχουν όλες).
Ευχαριστώ προκαταβολικά.