προταση για αγορα passive 3d τηλεορασης

astrea966

New member
21 July 2009
85
καλησπερα.ηρθε η ωρα να παρω νεα τηλεοραση και οπως γραφω και στον τιτλο θελω να ειναι υποχρεωτικα passive 3d γιατι εχω ενα θεμα με τα γυαλια των active.υπολοιπα χαρακτηριστικα που ψαχνω ειναι:
να ειναι τουλαχιστον 55 ιντσες και να εχει καποιον αξιοπρεπη media player.γενικα κολληματα με εταιριες δεν εχω οποτε δεν κολλαμε στις μαρκες.απο αναλυση δεν με απασχολει το 4K οποτε παμε για FHD μονο,να ειναι πληρως σε θεμα συνδεσιμοτητας.απο τιμη σκεφτομαι ισως το ανωτερο 900-950 ευρω.αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κοιταξω και φτηνοτερες προτασεις.ιδιαιτερες απαιτησεις στην ποιοτητα της εικονας δεν εχω να πω την αληθεια.δορυφορικο δεκτη δεν χρειαζεται να εχει.
καθε προταση ευπροσδεκτη.

Από την στιγμή που επιλέγεις passive έχει μπει στον μονόδρομο των LG. Νομίζω
Συμφωνώ πως το 3d της lg είναι μακράν καλύτερο και μπορείς να παρακολουθήσεις, αλλά κατά τα άλλα αν και έχω τηλεοράσεις 3D έχω δει 2 - 3 έργα, όλο και όλο.. οπότε, δεν θα έπρεπε να αποτελεί για την περίπτωση μου κρίσιμο θέμα η ποιότητα στο τρισδιάστατο

συμφωνω με τα λεγομενα σου.επειδη με ξερω και ξερω οτι δεν θα καθομαι με τις ωρες να βλεπω 3d.εχω ομως το κολλημα οτι μια φορα που θα κατσω να δω θελω να το ευχαριστηθω.
μονο η lg βγαζει passive 3d δηλαδη?ειχα την εντυπωση οτι και καποιες sony η panasonic ηταν χωρις να ειμαι σιγουρος βεβαια.