Πρόταση για δέκτη...

Ναι από εκεί το έκλεισα.Ελπίζω να διαβάζει μόνο ελληνικούς υπότιτλους...Για το 220 βρίσκω πληροφορίες αλλά όχι γι'αύτο.Αν έχω καταλάβει καλά το 210 πρέπει να είναι μεταγενέστερο του 220!

Ναι από εκεί το έκλεισα.Ελπίζω να διαβάζει μόνο ελληνικούς υπότιτλους...Για το 220 βρίσκω πληροφορίες αλλά όχι γι'αύτο.Αν έχω καταλάβει καλά το 210 πρέπει να είναι μεταγενέστερο του 220!

Δεν κάνεις τον κόπο να ανοίξεις νέο thread για το συγκεκριμένο δέκτη; Μιας και τον έχεις κλείσει, θα μας γράψεις και εντυπώσεις όταν τον παραλάβεις!

Ναι OK έχεις δίκιο.Αν τελικά τον παραλάβω (δεν είναι σίγουρο ακόμα γιατί κοιτάω και κάποιους άλλους) θα ανοίξω καινούριο thread με εντυπώσεις.

Ψάχνω έναν δεκτη με έξοδο scart, και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ευαισθησία στο σήμα και καλη αποκωδικοποιηση γιατί είμαι σε περιοχή με οριακό σήμα.
Ο crypto25mp που (έχω σε άλλο σπίτι) δοκίμασα παίζει όλα τα κανάλια με +70% ένταση σήματος έχει 70-85% ποιότητα. Εκτός απο mega-skai-star όπου με το ίδιο σήμα +70% (εξαλου απο τους ίδιους πομπους εκπέμπει και αυτών η συχνότητα) η ποιότητα πέφτει στο ~30-50% και έχει κοψιματα και διακοπές...
Υπάρχουν αποκωδικοποιητες που είναι πιο ευαίσθητοι απο άλλους ή λάθος μου το είπαν;
Δεν με ενδιαφέρει ούτε media player ούτε hd & hdmi...
Ευχαριστω!

Last edited:
Μια απορία κι από μένα, οι ψηφιακοί δέκτες παίζουν και τα αναλογικά; (όλοι, κάποιοι, κανένας)
Κάποια πρόταση για ψηφιακό δέκτη HD - media player που να παίζει και τα αναλογικά;

Μια απορία κι από μένα, οι ψηφιακοί δέκτες παίζουν και τα αναλογικά; (όλοι, κάποιοι, κανένας)
Κάποια πρόταση για ψηφιακό δέκτη HD - media player που να παίζει και τα αναλογικά;

όχι δεν είναι για τα αναλογικά αλλά αυτά έτσι και αλλιώς θα κλείσουν...

γεια χαρά,

διαβάζω συνέχεια για νέους επίγειους δέκτες κλπ, μήπως υπάρχει κάποια καινούργια πρόταση για ποιοτικό δέκτη + Multimedia player
υπάρχουν και δέκτες με ethernet για DLNA ή απλά για να παίζουν ταινίες μέσω δικτύου ??

οι crypto καλοί είναι αλλά δεν είναι και ότι πιο ποιοτικό υπάρχει σα κατασκευή !

φαίνεται αρκετά καλός και πλήρης....

και τώρα μια πρόταση δέκτη με ποιοτική κατασκευή και ειδικά στο θέμα τηλεχειριστήριο αν υπάρχει !