Πρόταση για δημιουργία κατηγορίας "ρολόγια".

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,392
Σκεφτηκα να κανω μια προταση,μηπως θα ειχε ενδιαφερον να δημιουργηθει μια κατηγορια στο Avclub με θεμα τα ρολογια.Ισως καπου εκει με τα gadget,τους φακους κτλ.

Δε ξερω κατα ποσο ειναι κατι που ενδιαφερει εδω τα μελη. Τον τελευταιο καιρο εχω ενα αυξημενο ενδιαφερον πανω στο θεμα,και το ψαχνω,μου αρεσει.
Υπαρχουν αρκετα ατομα που ασχολουνται,μερικοι πιο πολυ,αλλοι λιγοτερο,ειναι συλλεκτες,ειτε ρολογιων χειρος (παλιων & νεων),ειτε τσεπης κτλ.

Ισως λοιπον μια κατηγορια με αυτο το θεμα να ηταν ενδιαφερουσα,καθως περαν απο τους φανατικους,συλλεκτες κτλ,θα μπορουν και τα μελη να κανουν καποια ερωτηση για προτασεις αγορας,γνωμες,να πουν τη δικη τους εμπειρια για καποιο μοντελο ή μαρκα κτλ.

Παροτι θα ισχυριστει καποιος οτι πλεον και τα κινητα λενε την ωρα,το ρολοι ως αντικειμενο ενος αντρα εχει ακομη πολυ μεγαλη περαση.Εχω την εντυπωση πως αν δημιουργηθει μια κατηγορια τετοια,θα εχει κινηση και αρκετους συμμετεχοντες στις συζητησεις.

Ας εχουν λοιπον υποψιν οι διαχειριστες αυτη την προταση,ισως και αλλα μελη συμφωνησουν και τους φανει καλη ιδεα επισης :)