Πρόταση για ενισχυτή/ραδιοενισχυτη+ ηχεία

Nektarios2015

AVClub Fanatic
4 March 2015
10,384
Μου αρέσει η μουσική, έχω ψηφιακό αρχείο και επίσης ακούω από spotify&youtube....
Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ ένα φτηνό hifi και θα ήθελα να βελτιωσω λίγο την ακουστική ποιότητα σε σχέση με την ένταση καθώς και την συνδεσιμότητα.
Θελω να έχω δυνατότητα για σύνδεση με bluetooth, σύνδεση με tv για netflix ήχο, αλλά και δυνατότητα για σύνδεση cdplayer ή άλλης πηγής ήχου. Επίσης ένα σετ ηχείων κατά προτίμηση δαπέδου για ελεύθερη τοποθέτηση σε ύψος ακρόασης.
Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι συνολικα 800-1000€...
Υπαρχει κάποια αξιόλογη πρόταση από θέμα vfm έντασης/ποιότητας ήχου και κατασκευής σε αυτά τα χρήματα?

• Like
Reactions: Sonus Naturalis

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,783
Athens
Αν έχεις απαιτήσεις, θα πρέπει να μειώσεις σημαντικά την απόσταση ακρόασης που αναφέρεις.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
Εάν βουλευτές με οπτική αντί για HDMI arc, που σημαίνει ότι δεν θα έχεις κάποιες ευκολίες και ίσως να χρειάζεται να δηλώνεις έξοδο τηλεόρασης μέσα από το μενού της κάθε φορά, υπάρχει λύση με ενισχυτή hifi, ηχεία δαπέδου και network player στο budget σου.

Nektarios2015

AVClub Fanatic
4 March 2015
10,384
Αν έχεις απαιτήσεις, θα πρέπει να μειώσεις σημαντικά την απόσταση ακρόασης που αναφέρεις.
Απαιτήσεις όχι hiend, σίγουρα καλύτερα απο αυτο που έχω τώρα.
Στα 2,5μ είμαι τώρα το μέτρησα ακριβώς.
Εάν βουλευτές με οπτική αντί για HDMI arc, που σημαίνει ότι δεν θα έχεις κάποιες ευκολίες και ίσως να χρειάζεται να δηλώνεις έξοδο τηλεόρασης μέσα από το μενού της κάθε φορά, υπάρχει λύση με ενισχυτή hifi, ηχεία δαπέδου και network player στο budget σου.

Έχω οπτική στη Τιβι οπότε δεν υπάρχει θέμα, νομίζω.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
Έχω οπτική στη Τιβι οπότε δεν υπάρχει θέμα, νομίζω.

H αλήθεια είναι ότι μπορεί να σε κουράσει η οπτική σύνδεση.

Δες αυτό το πακέτο. Τα έχει όλα, εκτός από αναλογικό ραδιόφωνο, έχει όμως ιντερνετικό ραδιόφωνο που είναι πολύ καλύτερο.

Επίσης μετρήσεις για τον ενισχυτή οι οποίες είναι αρκετά καλύτερες από εκείνες που ανακοινώνει η εταιρία, σε ισχύ.

• Like
Reactions: Nektarios2015

Nektarios2015

AVClub Fanatic
4 March 2015
10,384
Έχω αυτό το mini Hifi, μπορεί να συνδεθεί πάνω στον ενισχυτή για χρήση αναλογικού ραδιοφώνου?