Πρόταση για Ηχεία και ενισχυτή καθαρά για μουσική.

Αυτά είναι γούστα και πρέπει να ακούσεις να δεις τι σου αρέσει.
Πάντως τα Dali θα είναι πιο λαμπρά και κρυστάλλινα επίσης έχουν μια ιδέα καλύτερη απόκριση σε συχνότητες.
Όσο αφορά το ράδιο , ξέρεις τις τιμές εσύ αποφασίζεις τι σε βολεύει.
Μπορεί στο μέλλον να χρειαστείς network player.

Εσύ σύμφωνα με το συγκεκριμένο στήσιμο θα έπαιρνες τα dali η τα q 3050?

Φαντάζομαι μιλάς για το δεύτερο σχέδιο που έκανες γιατί με το πρώτο στήσιμο δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις μουσική.
Ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω , σαν ταίριασμα με τον χώρο και τα δύο είναι το ίδιο , δεν είναι να πεις το ένα πιο μεγάλο
φοράνε μεγάφωνα ίδιου μεγέθους , έχουν περίπου ίδιες συχνότητες άρα θα συμπεριφερθούν περίπου το ίδιο.
Όμως τα zensor έχουν το bass reflex εμπρός άρα αν σε ενδιαφέρει μπορούν να μπουν αρκετά πίσω στον τοίχο η εταιρία δίνει min. 20cm.
Τα 3050 έχουν πίσω reflex άρα θέλουν πιο πολύ απόσταση από πίσω.
Ηχητικά είναι θέμα γούστου δεν μπορώ να βοηθήσω , μικρότερα zensor που έχω ακούσει ξύριζαν λίγο , τα q δεν τα έχω ακούσει.

Στην θέση 2 δεν πρόκειται να ακούς. Δεν θα έχει τραπεζαρία κάπου εκεί; Θα στέκεσαι όρθιος; Καλύτερα μικρότερα ηχεία και ένα sub με τοποθέτηση απέναντι από τον καναπέ.

Η θέση ένα είναι πολύ προβληματική εγώ δεν πιστεύω ότι αξίζει να επενδύσεις τόσα λεφτά για την θέση αυτή , πάρε ενεργά ηχεία. Η θέση 2 έχει δυνατότητες , θα ήθελες να κάνεις μια πιο αναλυτική παρουσίαση του χώρου και πως θα ακούς μουσική;

Εγω αν ανεβεις λιγο σε budget θα σου προτεινα nad με dali.πολυ καλος συνδυασμος

Θα σου πρότεινα τα δικά μου, τα οποία είναι 2 κλάσεις πάνω από τα Zensor 7 (τα προηγούμενα ηχεία μου btw), και 5 κλάσεις πάνω σε ποιότητα κατασκευής από όλα όσα γράφτηκαν/προτάθηκαν (πιθανότατα η γυναίκα σου θα θέλει να κοιμάται μαζί τους!). Όμως με τέτοιο στήσιμο φίλε μου… Όχι! (το θέμα είναι να πάνε σε κάποιον που θα τα στήσει καλύτερα απ'ότι εγώ, όχι να θαφτούν τελείως).
Αν επιμένεις στο στήσιμο του διαγράμματος, προτίμησε καλύτερα κάτι "μικρό" (βάσης), και φθηνό, αλλιώς πιθανότατα θα κλαίς τα χρήματα που διέθεσες…

Εντελώς φιλικά.