Πρόταση για κάμερα CCTV;

17 June 2006
26,412
Αθήνα
Θέλω μια καμερούλα για επιτήρηση κλειστού χώρου (που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει μεγάλο ευρυγώνιο) και να βγάζει έξοδο composite ή svideo ή component.
Να πάρω κάτι κινεζιές από hong-kong (ebay) ή καμιά κανονική consumer που σίγουρα θα έχει καλύτερη ποιότητας εικόνας ακόμα και με composite;

Μιά περίπτωση μικρής και φθηνής consumer κάμερας είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...iba-Camileo-S10-Videocamera-Full-HD-Flash.htm αλλά δεν ξέρω αν μένει μόνιμα ανοικτή.

Οπως ξέρετε, το πρόβλημα με τις consumer είναι ότι σε standby μετά από μερικά λεπτά κλείνουν αυτόματα για προστασία. Ενώ για την δουλειά που την θέλω θα πρέπει η κάμερα να παραμένει πάντα ανοικτή.

Δεν θέλω IP κάμερα ούτε USB και κομπιουτεράδικες συνδέσεις.

Καμιά πρόταση;

Υ.Γ. Εννοείται μικρό μέγεθος σαν web κάμερα για να τοποθετείται παντού. Οχι μόνιμη τοποθέτηση με τρύπες στους τοίχους κλπ

Honeywell, Vista.......bullet, έγχρωμη ή ασπρόμαυρη ( η ασπρόμαυρη έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας πάντα..) θα σου στείλω pm με στοιχεία να επικοινωνήσεις με την εταιρεία ....

Last edited:
Με τις web θα έχεις θέμα στην ποιότητα και στον ευρυγώνιο

Re: Απάντηση: Πρόταση για κάμερα CCTV;

ΟΚ, thanks Αντώνη -bye-

Επίσης θα πρέπει να έχει καλή ευαισθησία στο σκοτάδι. Μην φαίνονται μαύρα σκοτάδια από το απόγευμα κιόλας.

Είναι heave duty καθαρά επαγγελματικές, ρίξε μια ματιά στα συστήματα ασφαλείας και στις κάμερες των τραπεζών που επισκέπτεσαι και θα καταλάβεις!!!-bye-