- 2 October 2007
- 27
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια κατασκευής του σπιτιού μου πλησιάζει η ώρα να μετακομίσω και να αρχίσω να βλέπω τα του ηχητικού συστήματος. Η βοήθεια που θέλω έχει να κάνει με το εξής θέμα. Τα μπροστινά ηχεία μου είναι τα B&W 683 και με κεντρικό το HTM61. Το πρόβλημά μου είναι με τα πλαϊνά και πίσω ηχεία (7.1) διότι δεν θέλω να κλείσω τελείως τον χώρο με στήλες της ίδιας σειράς. Και ok, για τα πίσω θα μπορέσω αν θέλω να βάλω στήλες γιατί με παίρνει χωροταξικά (αν και δε ξέρω αν θέλω να βάλω και εκεί), τα πλαϊνά όμως θα είναι ακριβώς δίπλα στον καναπέ δεξιά και αριστερά και τα πράγματα είναι πιο στενάχωρα. Η σκέψη μου λοιπόν είναι η εξής. Να χρησιμοποιήσω για τα πλαϊνά (και ενδεχομένως και πίσω) τα δίπολα DS3 της B&W ή τα FPM2 της B&W επίσης. Δεν τα έχω ακούσει και δε ξέρω σαν αποτέλεσμα τι μπορούν να δώσουν. Υπάρχει κάποιος που έχει ακούσει ή που έχει άποψη περί του θέματος και μπορεί να βοηθήσει. Επίσης να πω πως ο ενισχυτής μου είναι ο Pioneer LX70 αν αυτό παίζει ρόλο και βοηθά. Τέλος αν κάποιος πιστεύει πως δεν αξίζει καθόλου τον κόπο όλη αυτή η λύση που σκέφτομαι, καλοδεχούμενη η οποιαδήποτε πρόταση. Ευχαριστώ πολύ και πάλι, εύχομαι υγεία, χαρά και χρόνο γι αυτούς και γι αυτα που αγαπάτε.