Πρόταση για "μικρή" lcd tft

Τάσο, δύσκολα μας βάζεις. Εχουμε κάτι σε 40", να σου βάλω μία? :D

Προσωπικά θα έπαιρνα την φθηνότερη που θα έβρισκα στις 22". Οσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, σε τόσες ίντσες δεν νομίζω να παίζει και ιδιαίτερο ρόλο, αφού λογικά την θέλει για τηλεόραση ο φίλος.

LG M228WA

Μέγεθος: 22"
Μέγεθος Κουκίδας: 0.258mm
Φωτεινότητα: 300cd/m2
Αντίθεση: 3000:1
Χρόνος Απόκρισης: 5ms
Μέγιστη Ανάλυση: 1680x1050
Οριζόντια Συχνότητα Σάρωσης: 30-83KHz
Κάθετη Συχνότητα Σάρωσης: 56-75KHz
Πρόσθετα: Multimedia, D-Sub, Tilt, Swivel, Vesa, Composite, S-Video, Scart, DVI-I
Χρώμα: Black
Εγγύηση: 3 Έτη On Site
TIMH 299 euro
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

από κατάστημα ηλεκτρικών με επίσιμη εγγύηση αντιπροσωπείας

αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm

Πάνο δεν είναι για μένα, είναι για φιλαράκι που δέν εχει χώρο γι μεγάλη τηλεόραση και ψάχνει κάτι σε αυτές τις διαστάσεις.

Σε αυτοκινητο ....................μενει ο φιλος σου?:flipout::flipout::flipout:

Πήρα πριν λίγες ημέρες την SAMSUNG LE19R86B. Η τηλεόραση έχει πολύ ωραίο design και διαθέτει ψηφιακό δέκτη. (Μου έκανε βέβαια μια κουτσουκέλα τη δεύτερη μέρα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22077&page=7).
Αν και έχει μικρή φωτεινότητα (300cd) στην dynamic ρύθμιση είναι ok και έχει πολύ ωραία και ζωντανά χρώματα.
Δυναμική αντίθεση 2000:1, ανάλυση 1440:900.
Η εικόνα πολύ σταθερή χωρίς τρεμόπαιγμα. Τηλεκοντρόλ με φωτιζόμενα κουμπιά για την ένταση ήχου και αλλαγή προγραμμάτων. Η επιτραπέζια βάση της μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιτοίχια.
Συστήνεται!

Last edited:
χαχα, οχι απλά έχει μικρό σπίτι.

παιδια ευχαριστώ για τις προτάσεις

Μια καλη ιδεα παντος θα ηταν να κοιταξει και κατι καινουργιους αποροφητηρες τωρα που εχουν ενσωματωμενη LCD :flipout::flipout::flipout:

Περα απ την πλακα σ αυτες τις ιντσες παιρνεις οτι φθηνοτερο για να μπορεις να το ξεφορτωθεις ελαφρα τη καρδια οταν ερθει η ωρα , ετσι κι αλλοιως δεν κανει για τιποτα παρα μονο για ενημερωση μιας και τοσο μικρες Lcd εχουν τσακωθει πολυ ασχημα με τον ορο ψυχαγωγια .-bye-