Πρόταση για TV 22'';

yuk!

Senior Member
27 August 2009
461
Θέλω να αγοράσω μια καλή τηλεόραση στις 22'' ή λίγο μεγαλύτερη, κατά προτίμηση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή, όχι πολύ ακριβή.
Κοίταζα την Samsung P2470HD (βασικά είναι μόνιτορ με tv tuner) που είναι full HD, 24άρα, γενικά έχει καλές κριτικές και είναι και οικονομική.
Αξίζει να πάρει κάποιος ένα μόνιτορ με τιούνερ αντί μιας "κανονικής" τηλεόρασης; Εννοώ ότι το μόνιτορ με τιούνερ είναι λιγοτερο τηλεόραση από μια κανονική;
Αν έχετε κάποια πρόταση, καλοδεχούμενη!

δεν είναι το σωστό forum για τέτοιες ερωτήσεις. εδώ θα ρωτήσεις για 22" κ θα φύγεις με 40 τουλάχιστον :music-smiley-005:

Πράγματι. Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ σήμερα, σκέφτομαι πως θα στριμώξω τουλάχιστον μια 32άρα... :D

Ευχαριστώ aragorn.

Τι γνώμη έχετε για την LG 26LD350;
Βασικά η χρήσης της τηλεόρασης θα είναι ελαχιστη, του στυλ 2 ώρες την ημέρα από τη κοπέλα μου και μισή από μένα και κανένα dvd, οπότε δεν χρειάζομαι κάτι πολύ καλό και ακριβό, ας αφήσουμε ότι και ο χώρος είναι περιορισμένος.

Ξέρω ότι σε τόσο μικρές διαστάσεις όλες λίγο - πολύ το ίδιο φαίνονται, απλά ψάχνω τη best value for money. (όπου money = ~350 ευρώ)

Aν έχετε κάποια καλούλα στις 26 ίντσες...

Οτιδηποτε απο 46" και κατω δεν θεωρειται τηλεοραση αλλα μονιτορ για θυροτηλεφωνο...:p
Nαι, ξέχασα ότι μικρός έβλεπες τη Μάγια τη μέλισσα σε γιγαντοοθόνη.

Συγκλονιστικό. Έχεις να προτείνεις κάτι πέρα από το εγώ σου;

Δεν είναι το θέμα αν έχω χιούμορ ή όχι, αλλά πότε πρέπει να κάνεις το χιούμορ. Πχ. αν είμασταν έξω και πίναμε μπύρες θα κάναμε χαβαλέ μ' αυτά, αλλά ξεκάρφωτα σε ένα thread δεν κολλάνε. ;)
Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τις προτάσεις σου!

Αποφάσισα να κινηθώ σε 26 ή 32 ίντσες, πάντα στην οικονομική κατηγορία.
Οι επιλογές για την ώρα είναι:
26'': Samsung LE26C450 και LG 26LD350 (που πράγματι φαίνεται καλή)
32'': Samsung LE32C450 και Sony Bravia KDL-32BX300

Θα τις δω από κοντά το απόγευμα και μάλλον θα τσιμπήσω κάποια.

Παντως επεσες μεσα για την μαγια την μελισσα που την εβλεπα οντως πριν 20 χρονια...μαλιστα ειχα δει και καποια επεισοδια προσφατα παρεα με τα παιδια μου γιατι ειχε βαλει ενα DVD ο "Επενδυτης"...-bye-

Κι εγώ την έβλεπα, γι' αυτό μου 'ρθε. :p

Eτοιμάζομαι να κάνω μια γύρα στα μαγαζιά. :D