Καλησπέρα,έχω μια πλάσμα 42' panasonic s20 και ενα media player υποστηρίζει και dts kai dts true hd και πολλά αλλα.Το πρόβλημά μου είναι οτι ενώ η τηλεόραση υποστηρίζει dts οταν κατεβάσω μια ταινία blueray με ήχο dts και ενώ το έχω συνδέσει με hdmi ο ήχος δεν παίζει!Το ps3 που το έχω συνδέσει και αυτό με τον ίδιο τρόπο παίζει κανονικά τα παιχνίδια(με ήχο και εικόνα)!Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια λύση να παίξει και το media player αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί παρακαλώ.Τώρα εγώ δεν θέλω να δώσω κάτι παραπάνω απο 100 ευρώ για να ακούσω τις ταινίες με dts,θέλω όποιος γνωρίζει ας μου προτέινει έστω και 2.1 να έιναι δεν τρελαίνομαι για κάτι δυνατο απλά να ακούω την ταινία.Εχω ακούσει οτι υπάρχουν ηχεία απο υπολογιστή(και με οπτική ίνα και να υποστηρίζουν dts) που μπορεί να με βοηθήσουν και να πάρουν ήχο απο το media player moy,μόνο για αυτό το θέλω.Μπορείτε να μου προτείνεται κάτι?Αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί τι να κάνω και οικονομικά θα το εκτιμήσω πάρα πολύ.Σας ευχαριστώ όλους.Το media player για να βοηθήσω είναι το KAIBOER K200 και έχει πολλές εξόδους για ήχο.