Προτείνω την ακρόαση του αφιερώματος: 'Οι γυναίκες που αγαπήσαμε'

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,294
Kως
Με την υπογραφή ενός απ τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους Μουσικούς Παραγωγούς..Αύριο είναι η 8η εκπομπή, που αλλού ?
Στο μουσικό ραντεβού της ' Άγονης' που 'μας' ενημέρωνε, μάθαινε ,ψυχαγωγούσε στις 4-5 τ απόγευμα.. παράλληλα θύμιζε σε κάποιους ότι ανήκουμε στην Ελληνική Επικράτεια ,καθώς η μπάντα(ες) ήταν 'κατειλημμένες' από Ανατολικά μουσικά Μπαχάρ... που έγιναν βέβαια μόδα/τάση δεκαετίες αργότερα.
Για όσους θέλουν να ακούσουν όλες τις προηγούμενες εκπομπές ,μπορούν να τις βρουν στο ertecho , με την χαμηλότερου επιπέδου όμως ηχητική απόδοση (μέσω των ταπεινών μου μετατροπέων).
Αξίζει καθώς προέρχονται από όλα τα μουσικά είδη.

Μ άρεσε η αφιέρωση στην Chaca Khan ,όπου το σχόλιο του μετά το όνομα ήταν ..'τίποτ άλλο.'

Με την υπογραφή ενός απ τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους Μουσικούς Παραγωγούς..Αύριο είναι η 8η εκπομπή, που αλλού ?
Στο μουσικό ραντεβού της ' Άγονης' που 'μας' ενημέρωνε, μάθαινε ,ψυχαγωγούσε στις 4-5 τ απόγευμα.. παράλληλα θύμιζε σε κάποιους ότι ανήκουμε στην Ελληνική Επικράτεια ,καθώς η μπάντα(ες) ήταν 'κατειλημμένες' από Ανατολικά μουσικά Μπαχάρ... που έγιναν βέβαια μόδα/τάση δεκαετίες αργότερα.
Για όσους θέλουν να ακούσουν όλες τις προηγούμενες εκπομπές ,μπορούν να τις βρουν στο ertecho , με την χαμηλότερου επιπέδου όμως ηχητική απόδοση (μέσω των ταπεινών μου μετατροπέων).
Αξίζει καθώς προέρχονται από όλα τα μουσικά είδη.

Μ άρεσε η αφιέρωση στην Chaca Khan ,όπου το σχόλιο του μετά το όνομα ήταν ..'τίποτ άλλο.'
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;
Κάποιο τίτλο, όνομα εκπομπής, για να μπορούμε να ψάξουμε να τα βρούμε;

• Like
Reactions: westsound
  • Like
Reactions: Sonus Naturalis
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;
Κάποιο τίτλο, όνομα εκπομπής, για να μπορούμε να ψάξουμε να τα βρούμε;
Ευχαρίστως.
Πρόκειται για την παλαιότερη ραδιοφωνική μουσική εκπομπή στην χώρα μας.
Απόγευμα 4-5 εδώ και 50 χρόνια Γιάννης Πετρίδης ,που για να εορτάσει αυτό το εξωπραγματικό νούμερο ,ξεκίνησε εδώ και κάποιες εβδομάδες ένα αφιέρωνα στις ' γυναίκες που αγαπήσαμε' ή στα 'κορίτσια που αγαπήσαμε'.

Απίστευτη παραγωγή που θα ζήλευαν πολλοί ξένοι ραδιοσταθμοί.

ΤΟ αφιέρωμα αφορά όλα τα είδη της Μουσικής ,από κάντρι μέχρι ροκ,από τζαζ μέχρι latin ,από hip hop μέχρι ρέγγε, από ψυχεδέλεια μέχρι πόπ, από Grammy σάχλες (δικός μου όρος) μέχρι ηλεκτρονική .

Υπάρχει αλληλεπίδραση με το κοινό ,καθώς κάποιοι προτείνουν γυναικείες φωνές μέσω των μηνυμάτων κάποιες ερμηνεύτριες.
Είναι απίστευτος ο όγκος των πληροφοριών μουσικών και μή..

Αύριο είναι 4-5 απ το Πρώτο πρόγραμμα νομίζω ή 15η σειρά.
Έχω στείλει και γω μνμ για δύο φωνάρες που δεν έχουν ακουστεί ακόμα.
Είναι δεκάδες, εκατοντάδες οι γυναικείες φωνές.

Ακούω ραδιόφωνο 4-5 ώρες ημερησίως ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ σας το προτείνω.
Εδώ το τελευταίο αφιέρωμα .
Μην τα χάσετε ,υπάρχουν on demand στην ERTecho πλατφορμ.

• Like
Reactions: #@george@#
Ευχαρίστως.
Πρόκειται για την παλαιότερη ραδιοφωνική μουσική εκπομπή στην χώρα μας.
Απόγευμα 4-5 εδώ και 50 χρόνια Γιάννης Πετρίδης ,που για να εορτάσει αυτό το εξωπραγματικό νούμερο ,ξεκίνησε εδώ και κάποιες εβδομάδες ένα αφιέρωνα στις ' γυναίκες που αγαπήσαμε' ή στα 'κορίτσια που αγαπήσαμε'.

Απίστευτη παραγωγή που θα ζήλευαν πολλοί ξένοι ραδιοσταθμοί.

ΤΟ αφιέρωμα αφορά όλα τα είδη της Μουσικής ,από κάντρι μέχρι ροκ,από τζαζ μέχρι latin ,από hip hop μέχρι ρέγγε, από ψυχεδέλεια μέχρι πόπ, από Grammy σάχλες (δικός μου όρος) μέχρι ηλεκτρονική .

Υπάρχει αλληλεπίδραση με το κοινό ,καθώς κάποιοι προτείνουν γυναικείες φωνές μέσω των μηνυμάτων κάποιες ερμηνεύτριες.
Είναι απίστευτος ο όγκος των πληροφοριών μουσικών και μή..

Αύριο είναι 4-5 απ το Πρώτο πρόγραμμα νομίζω ή 15η σειρά.
Έχω στείλει και γω μνμ για δύο φωνάρες που δεν έχουν ακουστεί ακόμα.
Είναι δεκάδες, εκατοντάδες οι γυναικείες φωνές.

Ακούω ραδιόφωνο 4-5 ώρες ημερησίως ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ σας το προτείνω.
Εδώ το τελευταίο αφιέρωμα .
Μην τα χάσετε ,υπάρχουν on demand στην ERTecho πλατφορμ.

Μια διόρθωση ,νομίζω το link που ανάρτησα είναι της Παρασκευής και αφορά την επικαιρότητα και τα Grammy ,αλλά ΟΛΑ τα αφιερώματα της σειρά μπορείτε να τα βρείτε εδώ γι αυτό έδωσα το Link.
Και κάτι που αφορά το Cosmos Radio που είμαι φανατικός ,θα επιθυμούσα η αναπαραγωγή των εκπομπών της Ertecho να έχει καλύτερο ήχο, όπως κάποια ξένα ραδιόφωνα...αλλά ότι και να είναι η αξία αυτής της σειράς που αφορά 'τις γυναίκες που αγαπήσαμε' πρέπει ν ακουστεί απ όλους που αρέσκονται στα γυναικεία φωνητικά.
Θα θυμηθείτε αλησμόνητα μουσικά κομμάτια.

Από τις 4 στις 5 με τον Γιάννη Πετρίδη
Ακούστε on demand στο ertecho και 11-12 το βράδυ στο Πρώτο Πρόγραμμα, το αφιέρωμα "Οι γυναίκες που αγαπήσαμε"

Υπάρχουν επαναλήψεις τα ξημερώματα κάποιες φορές για τους ...ξενύχτηδες...λόγω εργασίας.

Ανεπηρέαστο από χρόνο, θερμοκρασίες και ταλαντεύσεις?
Μοιάζει με του Linn,το δικό μου Gyro στα 90ς δεν το θυμάμαι,αλλά των Linn μετά από χρόνια γίνονταν πέτρα.