Πρώτη αγορά Projector

καλό θα είναι να τους δεις και τους τρεις ή όποιον μπορείς.....αν αυτό είναι εύκολο...και κυριώς να λάβεις υπόψιν σου το χώρο που θα τον τοποθετήσεις ώστε να έχεις το καλύτερο ...και μεγαλύτερο οπτικό αποτέλεσμα...

Ο χώρος που θα τοποθετηθεί είναι 15 τετραγωνικά και γενικός είναι σκοτεινός χώρος έχει μόνο ένα παράθυρο με άνοιγμα 120, πρέπει να λάβω υπόψη μου κάτι άλλο? ( είμαι λίγο άσχετος επί του θέματος)

Δες μονο τις ιντσες που βγαζει ο προβολεας στο σημειο που θα τον τοποθετησεις καθως και το οφσετ που εχει.

Πώς μπορώ να υπολογίσω αυτό με της ίντσες, τι είναι το οφσετ?
είπαμε άσχετος!! :-)

Άν και το θέμα ξέφυγε λίγο,τελικά αγόρασα τον Epson 3500 και ειναι καταπληκτικός (χωρίς βέβαια να έχω δει κάποιον άλλο) εκ πρώτης άποψης.

Re: Απάντηση: Πρώτη αγορά Projector

Άν και το θέμα ξέφυγε λίγο,τελικά αγόρασα τον Epson 3500 και ειναι καταπληκτικός (χωρίς βέβαια να έχω δει κάποιον άλλο) εκ πρώτης άποψης.

και κάποιον άλλον να έβλεπες πάλι καταπληκτικός θα ήταν .....να περάσετε καλά τα 2 σας.....λολ.......-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρώτη αγορά Projector

και κάποιον άλλον να έβλεπες πάλι καταπληκτικός θα ήταν .....να περάσετε καλά τα 2 σας.....λολ.......-bye-
Σας ευχαριστώ παιδιά όλους και βέβαια το site για την βοήθεια στην επιλογή του projector!!!(αν και στα θέματα που είδα,με τους πολούς προβολείς που προτείνονται,κατάλαβα ότι μάλλον ψιλοϋποκειμενική είναι η επιλογή παρά αντικειμενική).Σε αυτούς τώρα,που όπως έκανα κι εγώ,ψάχνουν για τον πρώτο projector τους,μάλλον δεν θέλει το υπερβολικό ψάξιμο σε χιλιάδες θέματα μιας και όπως είπε και ο libair και κάποιον άλλο να έπαιρνα πάλι καταπληκτικός θα ήταν,απλά ακολούθησα την τακτική "ότι πληρώσεις παίρνεις" μιας και με έπαιρνε οικονομικά.
Σας ευχαριστώ και πάλι!!!