Πρώτη επαφή: Dreambox 600PVR

Eπειδη την ειδα την φωτο και επειδη διαβασα και τα χαρακτηριστικα απο το eshop (της Χιου) γιυτο ρωτησα

sto gemini 4.10 patontas to kitrino koumbi exi blind scan ala gia kapio logo den doulevi .mipos kseri kanis pos ftiaxni ??

Έχω κατεβάσει το Manual του DM600 και παρατήρησα ότι δεν έχει έξοδο αντένας UHF αν δεν κάνω λάθος. Πως μπορώ να διακλαδώσω το σήμα στα υπόλοιπα δωμάτια αφού δεν έχει το συγκεκριμένο βύσμα(RF αν δεν κάνω λάθος)?

μηπως εχει την απαντηση σε αυτο κανεις?εχω περασει και εγω καλωδιο στα δωματια για αυτη την δουλεια?

μηπως εχει την απαντηση σε αυτο κανεις?εχω περασει και εγω καλωδιο στα δωματια για αυτη την δουλεια?
pare ena RF MODULETOR kai kanis tin douliasou aneta !! to rf metratepi to sima apo rca se sima kalodiou kereas,aplos vazis kapia sixnotita pou den exi kapio kanali !!

Re: Απάντηση: Πρώτη επαφή: Dreambox 600PVR

Νίκο, δίσκο ΑTA παίρνει με βεβαιότητα, γιατί "ξήλωσα" έναν απο κάποιον 600άρη και τον φόρεσα στον 7020!

3.5άρι δίσκο δεν παίρνει κανονικά ο 7020?
Έκανες μετατροπή με την καλοδιοταινεία?

Να ρωτήσω και γω κάτι;
Έγραψες κάτι στο δίσκο του, μια ταινία, ενα ματσάκι.
Γέμισε ο δίσκος.
Τι κάνεις. Πως μεταφέρεις το υλικό στο pc, για back up πχ.
Σε ψηφιακό επίπεδο εννοώ, όχι να πάρω video σημα και να το πάω σε κάρτα pci με οτι συνεπάγεται αυτο.
Μπορώ απο το Ethernet να κάνω δουλειά; Και αν ναι μπορώ πχ το περιεχόμενο να το τραβήξω μέσω του δικτύου και να το δω με ενα media streamer σε άλλο δωμάτιο.
Έχω φαντασία ε;

Φαντασία έχουν όλοι οι κάτοχοι Dreambox!

Αυτό που ζητάς είναι πολύ εύκολο να γίνει. Εγκαθιστάς ένα FTP πρόγραμμα, π.χ Filezila που είναι και δωρεάν. Την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις και με το DCC.(Dreambox Control Center)
Η διαδικασία προϋποθέτει υφιστάμενη σύνδεση δικτύου.
Μεταφέρεις την ταινία στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή και την κάνεις ότι θέλεις.

Εχω τον DM600 με 1 πιατο που βλέπει στις 19 και 13 και το άλλο βλέπει στις 39. Εχω το gemini 4.6 Και παρα τις ρυθμίσεις που κάνω βλέπω μόνο τις 19.
Οι ρυμθίσεις μου
4 sat via diseseqC opt/ab
astra aa
hb ab
hs ba

Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Απάντηση: Re: Πρώτη επαφή: Dreambox 600PVR

Εχω τον DM600 με 1 πιατο που βλέπει στις 19 και 13 και το άλλο βλέπει στις 39. Εχω το gemini 4.6 Και παρα τις ρυθμίσεις που κάνω βλέπω μόνο τις 19.
Οι ρυμθίσεις μου
4 sat via diseseqC opt/ab
astra aa
hb ab
hs ba

Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Δες και εδω.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=747116#post747116