Πρωτη Φορα Νονος

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Χθες βραδυ αποφασισα να παω μετα απο καιρο να δω στο σινεμα ταινια χωρις ηχητικα εφε :grinning-smiley-043

Φυσικα με τραβηξανε (γυναικες...:rifle:) και πηγαμε να δουμε τη νεα ταινια της Ολγα Μαλεα και του Νικου Παπανδρεου "Πρώτη φορά νονός".

Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου! Μπορει να την περιμενα καλυτερη, δεν ξερω...αλλα πολυ αργη, αν και κωμωδια υποτιθεται!!! Σε 2-3 φασεις ειχε λιγο γελιο αλλα μετα ηταν...:slapface:

Περιμενω κι αλλα σχολια απο οποιον/α πηγε στο σινεμα να την δει -bye-

ΥΓ.: Στην αρχη, πριν ξεκινησει η ταινια, παιχτηκαν οι νεες διαφημισεις της Vodafone. Εκει πραγματικα εσκασε στα γελια ολοκληρη η αιθουσα. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!! :flipout::flipout:

Εγώ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να παρακολουθώ την Μαλέα στο σινεμά τουλάχιστον . Παρουσίασε κάποια καλά δείγματα πριν καιρό αλλά δυστυχώς δεν εξελίχθηκε παραπέρα . Οι ταινίες της δεν καταφέρνουν να ξεφύγουν απ την μετριότητα . Θα επανέρθω όταν την δω σε DVD

Σιγουρα η ιδια ξαναζεσταμενη συνταγη της κας Μαλεα. Την ειδαμε μια δυο φορες γελασαμε φτανει ομως. Το ιδιο φαι συνεδχεια το σιχαινεσαι και ας ειναι και αμβροσια. Προσωπικα ασταματησα να την παρακολουθω μετα το τρισαθλιο Λουκουμαδες με μέλι.
Χιλιες φορες καλυτερος ο Σακης (ουλαχιστον εκει χαζευες εκπληκτικη φωτογραφια, κουστουμια και ντεκορ)