Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
Home Theater
Home Theater PC
Γενικά περί PC και περιφερειακών
Πρόβλημα με Access Point Tp-Link
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="Έκτωρ Κατσίκης" data-source="post: 1056909696" data-attributes="member: 73"><p>Για να μην ανοίξω νέο θέμα, γράφω εδώ μιά και αφορά ρούτερ.</p><p></p><p>Έχω από το 2008 το ADSL modem-ρούτερ της Philips CGA5722N/TE που το έδιναν δώρο με σύνδεση connex.</p><p></p><p>Για έναν χρόνο περίπου δούλευε καλά. Μετά το wifi άρχισε τα προβλήματα. Στην αρχή δεν αναγνώριζε κωδικούς και μετά από λίγες μέρες δεν φαινόταν το όνομα του δικτύου από κανένα μηχάνημα.</p><p></p><p>Δεν έδωσα τόσο σημασία διότι τα μηχανήματα στο σπίτι τα συνδέω μέσω ethernet καλωδίων οπότε δεν είχα δίκτυο μόνο από το κινητό πράγμα που λίγο με ενδιαφέρει.</p><p></p><p>Με πλησίασαν και γείτονες (όταν έμαθαν ότι έχω ADSL) για να τους το μοιράζω, τους ρώτησα αν το βλέπουν σαν δίκτυο και μου είπαν πως όχι, το έμαθαν από την αδελφή μου που παραθερίζει το καλοκαίρι. Τους εξήγησα ότι υπάρχει πρόβλημα με το wifi.</p><p></p><p>Φέτος το καλοκαίρι πήρα ένα ultrabook αρκετά παλιό (Asus UL30A). Με το που το πήγα σπίτι βλέπει το δίκτυο και συνδέεται μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</p><p></p><p>Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό. Είχα δοκιμάσει τουλάχιστον 5 φορητούς και πάνω από 10 κινητά και δεν έβλεπαν καν το όνομα του δικτύου. Και τώρα το μικρό μια χαρά...</p><p></p><p>Εννοείται ότι τα υπόλοιπα μηχανήματα συνεχίζουν και δεν βλέπουν τίποτα. Ούτε καν το όνομα του δικτύου. Με βλέπουν και οι γείτονες στο μπαλκόνι με το ultrabook και νομίζουν ότι τους παραμυθιάζω...</p><p></p><p>Κάποια ιδέα;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Έκτωρ Κατσίκης, post: 1056909696, member: 73"] Για να μην ανοίξω νέο θέμα, γράφω εδώ μιά και αφορά ρούτερ. Έχω από το 2008 το ADSL modem-ρούτερ της Philips CGA5722N/TE που το έδιναν δώρο με σύνδεση connex. Για έναν χρόνο περίπου δούλευε καλά. Μετά το wifi άρχισε τα προβλήματα. Στην αρχή δεν αναγνώριζε κωδικούς και μετά από λίγες μέρες δεν φαινόταν το όνομα του δικτύου από κανένα μηχάνημα. Δεν έδωσα τόσο σημασία διότι τα μηχανήματα στο σπίτι τα συνδέω μέσω ethernet καλωδίων οπότε δεν είχα δίκτυο μόνο από το κινητό πράγμα που λίγο με ενδιαφέρει. Με πλησίασαν και γείτονες (όταν έμαθαν ότι έχω ADSL) για να τους το μοιράζω, τους ρώτησα αν το βλέπουν σαν δίκτυο και μου είπαν πως όχι, το έμαθαν από την αδελφή μου που παραθερίζει το καλοκαίρι. Τους εξήγησα ότι υπάρχει πρόβλημα με το wifi. Φέτος το καλοκαίρι πήρα ένα ultrabook αρκετά παλιό (Asus UL30A). Με το που το πήγα σπίτι βλέπει το δίκτυο και συνδέεται μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό. Είχα δοκιμάσει τουλάχιστον 5 φορητούς και πάνω από 10 κινητά και δεν έβλεπαν καν το όνομα του δικτύου. Και τώρα το μικρό μια χαρά... Εννοείται ότι τα υπόλοιπα μηχανήματα συνεχίζουν και δεν βλέπουν τίποτα. Ούτε καν το όνομα του δικτύου. Με βλέπουν και οι γείτονες στο μπαλκόνι με το ultrabook και νομίζουν ότι τους παραμυθιάζω... Κάποια ιδέα; [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
Home Theater
Home Theater PC
Γενικά περί PC και περιφερειακών
Πρόβλημα με Access Point Tp-Link
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…