Χαίρεται παίδες
Σήμερα αγόρασα μια τηλεόραση 26 '' telefunken
P) full hd κλπ κλπ κλπ και ξεκίνησα να ψάχνομαι με τα hdmi μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανα στη ζωή μου. Αφου αγόρασα λοιπόν ένα καλώδιο hdmi hama μεσαίας τιμής (15 Ε) και ένα converter dvi-hdmi (25 E) τα σύνδεσα. Η εικόνα που λαμβάνω στη tv είναι απο μέτρια έως κάκιστη, με θολώματα και την εικόνα να φεύγει δεξιά και αριστερά λίγο απο τα όρια της οθόνης. Μετά σκέφτηκα κατευθείαν μήπως η τηλεόραση είναι χαλασμένη, οπότε εκανα μια σύνδεση με τα vga καλώδια της προηγούμενης οθόνης και η ποιότητα εικόνας που πήρα ήταν απίστευτα τέλεια. Πιστεύω λοιπόν πως κάτι συμβαίνει με τα καλώδια και τον converter (το pc σίγουρα δε φταίει μιας και υποστηρίζει τα πάντα). Πείτε μου και εσείς σας παρακαλώ τη γνώμη σας πάνω στο θέμα και τι μπορεί να φταίει. Ο κύριος λόγος που αγόρασα τη τηλεόραση ήταν το hdmi και θα καταλήξουμε και πάλι στο vga??
Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Edit: Μόλις παρατήρησα και ακόμα ένα πράγμα. Απ'ότι ξέρω το καλώδιο hdmi χρησιμεύει και στη μεταφορά ήχου μαζί με της εικόνας. Τα ηχεία της τηλεόρασης τώρα κάνουν κάτι ήχους που και που σα να ανοίγουν αλλα εν τέλει δεν ακούγεται κάτι. Θα έπρεπε να ακούγεται κάτι;
Σήμερα αγόρασα μια τηλεόραση 26 '' telefunken
Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Edit: Μόλις παρατήρησα και ακόμα ένα πράγμα. Απ'ότι ξέρω το καλώδιο hdmi χρησιμεύει και στη μεταφορά ήχου μαζί με της εικόνας. Τα ηχεία της τηλεόρασης τώρα κάνουν κάτι ήχους που και που σα να ανοίγουν αλλα εν τέλει δεν ακούγεται κάτι. Θα έπρεπε να ακούγεται κάτι;
Last edited: