Πρόβλημα με καινουργιο denon 3800h

cinephile

Senior Member
7 November 2023
304
Έχω αγορασει ενα καινουργιο denon 3800h μια εβδομαδα και οταν τον αναβω και ζεσταθει βγαζει μια μυρωδια απο τα κυκλωματα.Δεν θα έπρεπε μια εβδομδα να εχει ελλαττωθεί αυτη η μυρωδια?Είναι αρκετα εντονη και δεν υποχωρει.Έχει αναλογη εμπειρεια αλλος?Εμενα πρωτη φορα.Θά δεχτει η αντιπροσωπεια να τον αλλαξει?Η μυρωδια αυτη ειναι τοξικη απο οσο νομιζω.

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Είναι φυσιολογικό και θα υποχωρησει, μην αγχώνεσαι

cinephile

Senior Member
7 November 2023
304
Ευχαριστω.Απλα σκεφτομαι μηπως πρεπει να κινηθω αμεσα λογω doa.Εχεις αναλογη εμπειρια?Μου φωναζουν στο σπιτι οτι μυριζει ο χωρος αρκετα και ειναι καπως μετα απο μια εβδομαδα.Ποσο λες νακρατησει?

Paradice

Established Member
20 May 2022
111
Για να μην ανοίγω καινούριο τοπικ, δυστυχώς εκεί που έχω τον ενισχυτή (Denon x3800h) που αγόρασα τον Νοέμβριο, αναγκάζομαι να κλείνω το πολύπριζο και να το ανοίγω όταν έρχομαι σπίτι. Μια μέρα που γύρισα σπίτι και άνοιξα το πολύπριζο και μετά τον υπολογιστή που είναι δίπλα, άρχισε να μυρίζει καμμένο. Με λίγη προσπάθεια το προσδιόρισα ότι μάλλον έρχεται από τον ενισχυτή, αριστερά όπως τον κοιτάμε εκεί που είναι δηλαδή το κουμπί που ανοίγει. Ο ενισχυτής όμως λειτουργεί κανονικά. Τι μπορεί να έχει γίνει? Φοβάμαι το in-rush current ότι μπορεί να του έχει κάνει ζημιά. Εκτός και αν μπήκε κανένα έντομο μέσα και έγινε ψητό.