Προβλημα με MCE REMOTE CONTROL

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

zac3146

New member
10 May 2008
25
Καλησπερα σας!

εχω 1 προβλημα παιδια κ 8ελω τη βοηθεια σας!
προσφατα εφτιαξα 1 htpc κ χθες αγορασα 1 mce remote control με τη σκεψη να μπορω να χειριζομαι το htpc απ τον καναπε μου.... το καταφερα εν μερη αλλα με σιμβιβασμους...
στο htpc εχω το xbmc δε χρειαζεται πιστευω να αναλυσω το λογο που το εχω ολοι γνωριζετε αυτο το υπεροχο προγραμμα!!!!

το προβλημα μου ειναι πως θελω με το mce control μου πατωντας το μεγαλο πρασινο κουμπι που ανοιγει το win media center, να το κανω να ανοιγει το xbmc!!!!

γινεται αυτο ρε παιδια ή τσαμπα ονειρευομαι????

το mce remote control μου ειναι αυτο!!! http://www.conceptronic.net/product.php?id=321&linkid=293

zac3146

New member
10 May 2008
25
Απάντηση: Re: Προβλημα με MCE REMOTE CONTROL

Κωστη το δοκιμασα το μεσημερι αυτο κ δεν καταφερα τιποτα.... μπορει καπου να κανω λα8ος... τι να πω! κ τα αγγλικα μου δεν ειναι κ πολυ καλα.... μπορεις να μου δωσεις να καταλαβω καλητερα τη διαδικασια αν 8ες κ εχεις χρονο?

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Είσαι τυχερός, το έκανα πριν 5 μέρες και το έχω φρέσκο :smile:

Πρώτα απ' όλα, ανοιξε την Διαχείριση Συσκευών των Windows και δες αν το τηλεκοντρόλ χρησιμοποιεί τον οδηγό Microsoft eHome Infrared Transceiver

Αν υπάρχει ο οδηγός, πάμε καλά. Τα επόμενα βήματα είναι εντελώς point 'n' click.

Κατεβάζεις και τρέχεις το Xbmccustomregis 20v2.60.12.exe. Κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο Μητρώο, προσθέτει\αλλάζει αρχεία XML στο XBMC και (το κυριότερο) περιέχει το script που αλλάζει τη λειτουργία του πράσινου πλήκτρου.

Μετά κατεβάζεις και εγκαθιστάς το AutoHotkey, ένα προγραμματάκι αυτοματισμού που τρέχει στην εκκίνηση των Windows. Αυτό αναλαμβάνει να πάρει το script του προηγούμενου βήματος και να να το κάνει να λειτουργήσει.

zac3146

New member
10 May 2008
25
Ωραιοςςς ο Κωστας!!!!! Κωστη στη διαχειριση συσκευων δε φαινεται το κοντρολ σαν κοντρολ αλλα σαν πληκτρολογιο!

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Το φαντάστηκα διαβάζοντας το manual του τηλεκοντρόλ.

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αυτά που έγραψα πιο πάνω. Με αυτό τον τρόπο το τηλεκοντρόλ στέλνει συνδυασμό πλήκτρων για να τρέξει το XBMC.

Αν δεν δουλέψει, βγάλε το GSB_Script_AllinOne.ahk απο την Εκκίνηση του Start menu καθώς και το AutoHotkey.

zac3146

New member
10 May 2008
25
οποτε δε γινεται τιποτα φανταζομαι! οπως ειπα κ πριν τα εκανα αυτα που ελεγε ο οδηγος κ δεν καταφερα τιποτα κωστα! επισης το εβγαλα το αρχειο απο το φακελο της εκινησης καθως κ το προγραμμα AutoHotkey!

καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει???

zac3146

New member
10 May 2008
25
Κωστη υπαρχει κανενας οδηγος στα ελληνικα για το συγκεκριμενο προγραμμα?

zac3146

New member
10 May 2008
25
Απάντηση: Re: Προβλημα με MCE REMOTE CONTROL

Σ'ευχαριστω Κωστα που ασχοληθηκες με το θεμα μου, να εισαι καλα!