Προβλημα με PS3 και wifi συνδεση στο ιντερνετ....

Valter

Established Member
20 November 2008
191
Νεο Ψυχικο
Καλησπερα, εχω 1,5 χρονο ενα PS3 40gb εκδοση. Στην αρχη το ειχα συνδεδεμενο μεσω Wifi με ενα Αsus wireless router, χωρις κανενα προβλημα συνδεσης. αναγκαστηκα να το αλλαξω το modem γιατι εκανε συνεχη disconnects απο το ιντερνετ σε 3 μηχανηματα (PS3 , HTPC , και laptop) και ηθελε hard restart για να ξαναμπει. εψαξα στο ιντερνετ για λυση, αλλα λεγαν οτι το συγκεκριμενο asus εχει σοβαρα προβληματα τετοιου ειδους.

Ετσι πηρα ενα belkin N+ (θηριο σε αποσταση σηματος γιατι μενω σε Πετρινο σπιτι και ειναι σαν πυρηνικο καταφυγειο, τα κινητα δεν εχουν σημα...).
Σεταρα λοιπον το Βelkin , συνδεθηκαν laptop, pc και PS3, χωρις κανενα προβλημα και τα disconnects εξαφανιστηκαν.

ΟΜΩΣ, το ps3 κανει κατι κουλα! με το που το ανοιγω συνδεεται στο ιντερνετ , το πρασινο λαμπακι του WiFi δουλευει, μετα απο λιγο ομως με πεταει βγαζοντας καποιο error προφανως για ports. αν κανω ξανα προσπαθεια να συνδεθει η ξανασεταρω τη συνδεση δεν γινεται τιποτα ουτε με Search βρισκει το network. και το πρασινο λαμπακι ειναι νεκρο.πρεπει να κλεισω το PS3 και να το ξανανοιξω για να δουλεψει, αλλα μεσα σε 5 λεπτα παλι τα ιδια θα κανει.Δοκιμασα και μεσω ethernet αλλα συμβαινει ακριβως το ιδιο. Ετσι περιορισα το προβλημα στο οτι κατι συμβαινει με το router και οχι με το PS3. Η αποσταση δεν ειναι προβλημα γιατι το ΗΤPC ειναι ακριβως απο κατω απο το ps3 και αυτο συνδεεται ασυρματα επεισης.

Ξερετε τι πρεπει να κανω η τι ports πρεπει να ξεκλειδωσω για να δουλεψει ξανα? Η τελοσπαντων τι μπορει να συμβαινει?

Ιnternet provider χρησημοποιω Οτενετ 24αρα.

Οποιαδηποτε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη.
αν ξεχασα κατι να διευκρινησω , ρωτηστε

ευχαριστω.

Valter

Established Member
20 November 2008
191
Νεο Ψυχικο
john βγαζει 2-3 μηνηματα λαθους με αλλα νουμερα καθε φορα, αλλη φορα λεει DNS, αλλη φορα port error... και οσον αφορα τα DNS εχω βαλει αυτα που δινει η Otenet.

JohnBougiou

Supreme Member
17 January 2007
3,385
Athens
Αν μου αναφέρεις τα μηνύματα λάθους με τους αριθμούς που σου εμφανίζει, θα μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα επακριβώς,χωρίς να κάνουμε πειράματα που μπορεί να μην λύση το πρόβλημα.

Valter

Established Member
20 November 2008
191
Νεο Ψυχικο
Λοιπον John, τα errors που μου εδωσε μετα απο 4 restart μπαινοντας στο Home και προσπαθωντας να παιξω λιγακι, ειναι τα εξης.

Error : 80710102 (dns error) αυτο το μου βγαζει οταν ζηταω επανασυνδεση χωρις να κανω ρεσταρτ την κονσολα. δηλαδη μολις με εχει πεταξει και ξαναζηταω connect.

Εrror : 8002AD23 αυτο δειχνει οταν τρωω D/C.

JohnBougiou

Supreme Member
17 January 2007
3,385
Athens
Το μήνυμα λάθους (80710102) έχει αναφερθεί εδώ και εδώ,ρίξε μια ματιά.

Προώθησε τις θύρες: TCP: 5223, 80, 443 και UDP: 3478, 3479.

Περιμένουμε αποτελέσματα.

Valter

Established Member
20 November 2008
191
Νεο Ψυχικο
τα εκανα εκανα forward ta ports που μου ειπες. επεισης, οταν κολλαει το wifi και κανω ρεσταρτ μου εμφανιζει αυτο το error, 8003013D και συνδεεται ομως στο νετ μεχρι να περασουν λιγα λεπτα και να με ξαναπεταξει

JohnBougiou

Supreme Member
17 January 2007
3,385
Athens
Ακόμα μια θύρα: UDP 3658

80710102 - PS3 Cannot connect to the router with current IP information - Try rebooting your router

Για τα υπόλοιπα σφάλματα, δεν υπάρχει κάποια εξήγηση... 8002AD23,8003013D είναι "φρέσκο πράγμα" από ότι φαίνεται...

Δοκίμασε ν' απενεργοποιήσεις τον media server,firewall του router αλλά η καλύτερη λύση αντικατάσταση με ενσύρματη επικοινωνία.

Valter

Established Member
20 November 2008
191
Νεο Ψυχικο
λοιπον, εκανα και το τελευταιο udp port forward,και μιας και το router πλεον ειναι στο ιδιο δωματιο με ολα τα αλλα μηχανηματα, μεταφερθηκαν ολα στο dedicated, εβαλα καλωδιο οπως παλια και ησυχασα, εδω και 4 μερες δε με εχει πεταξει καθολου!!
Γιαννη, ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου.