Πρόβλημα με Sony KD-55XH9505

ababa641

New member
13 July 2010
69
Καλησπέρα,

εδώ και καιρό έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα με την τηλεόραση Sony KD-55XH9505.
Την είχα πάρει από Κωτσόβολο και έδινε 5ετή εγγύηση,αλλά είδα τους όρους και σου δίνει ένα 20% επιστροφή επειδή έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια από την αγορά.
Δηλαδή 177€...
δεν ξέρω αν αξίζει να την δώσω για τόσο...
Έχει τύχει σε άλλον, τι κάνουμε?
Μπορούμε με κάποιες ρυθμίσεις να μειώσουμε το πρόβλημα?

IMG_20240410_214233.jpgIMG_20240410_214510.jpg

dumakosx10

New member
5 January 2012
99
Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα με την τηλεόραση. Την είχα πάρει από Κωτσόβολο και έδινε 5ετή εγγύηση αλλά είδα τους όρους και σου δίνει ένα 20% επιστροφή επειδή έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια από την αγορά. Δηλαδή 177€... δεν ξέρω αν αξίζει να την δώσω για τόσο...
Έχει τύχει σε άλλον, τι κάνουμε?
Μπορούμε με κάποιες ρυθμίσεις να μειώσουμε το πρόβλημα?

View attachment 239785View attachment 239786
Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Και την φωτεινότητα να μειώσεις το πρόβλημα θα παραμείνει.
Άρα πας για αλλαγή τηλεόρασης γιατί οθόνη δεν συμφέρει να αλλάξεις.
Επίσης σταματήστε να παίρνετε τις επεκτάσεις που δίνουν τα καταστήματα.
Μόνο από τις αντιπροσωπειες για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι δεν υπάρχει μεσολάβηση τρίτου αρα μονο τον χρόνο που θα γλιτώσεις φτάνει.

ababa641

New member
13 July 2010
69
Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Και την φωτεινότητα να μειώσεις το πρόβλημα θα παραμείνει.
Άρα πας για αλλαγή τηλεόρασης γιατί οθόνη δεν συμφέρει να αλλάξεις.
Επίσης σταματήστε να παίρνετε τις επεκτάσεις που δίνουν τα καταστήματα.
Μόνο από τις αντιπροσωπειες για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι δεν υπάρχει μεσολάβηση τρίτου αρα μονο τον χρόνο που θα γλιτώσεις φτάνει.
Την επέκταση εγγύησης την είχε δώρο...

Γνωρίζεις πως λέγεται αυτό το πρόβλημα που έχει η τηλεόραση?

ababa641

New member
13 July 2010
69
@dumakosx10 σχετικά με την επέκταση εγγύησης από τον Κωτσόβολο δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Έγινε η αντικατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα εντός 10 ημερών και περιμένω τη νέα τηλεόραση SONY XR55X90L την Παρασκευή.

Στη νέα τηλεόραση θα ξαναβάλω επέκταση εγγύησης, αν κάνει καλύτερη τιμή ο Κωτσόβολος (180€ την έχει τώρα) θα την κάνω εκεί γιατί γνωρίζω τον υπεύθυνο καταστήματος αλλιώς στη sony μου είπαν οτι μπορώ να κάνω σε αυτούς με κόστος 110€.

• Like
Reactions: gmirtzakis

gmirtzakis

AVClub Enthusiast
29 March 2007
1,056
Κομοτηνή
@dumakosx10 σχετικά με την επέκταση εγγύησης από τον Κωτσόβολο δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Έγινε η αντικατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα εντός 10 ημερών και περιμένω τη νέα τηλεόραση SONY XR55X90L την Παρασκευή.

Στη νέα τηλεόραση θα ξαναβάλω επέκταση εγγύησης, αν κάνει καλύτερη τιμή ο Κωτσόβολος (180€ την έχει τώρα) θα την κάνω εκεί γιατί γνωρίζω τον υπεύθυνο καταστήματος αλλιώς στη sony μου είπαν οτι μπορώ να κάνω σε αυτούς με κόστος 110€.
Αποδεικνύεται λοιπόν ότι ο Κοτσόβολος ότι είπε το έκανε. Απλά έχει δύο ειδών εγγυήσεις με διαφορετικές τιμές. Στην πιο ακριβή ( που έχω εγώ) με την πρώτη βλάβη επισκευή (εάν γίνεται αλλιώς αντικατάσταση) και με την δεύτερη αντικατάσταση. Στην πιο φθηνή μόνο επισκευές όσο παίρνει…..θέλει λίγο προσοχή και διάβασμα. Εγώ είμαι 4 χρόνο και δεν είχα κανένα θέμα έως τώρα. Παρακαλάω από το νέο έτος να καεί να πάρω το νέο μοντέλο 🤣🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: ababa641

ababa641

New member
13 July 2010
69
Αποδεικνύεται λοιπόν ότι ο Κοτσόβολος ότι είπε το έκανε. Απλά έχει δύο ειδών εγγυήσεις με διαφορετικές τιμές. Στην πιο ακριβή ( που έχω εγώ) με την πρώτη βλάβη επισκευή (εάν γίνεται αλλιώς αντικατάσταση) και με την δεύτερη αντικατάσταση. Στην πιο φθηνή μόνο επισκευές όσο παίρνει…..θέλει λίγο προσοχή και διάβασμα. Εγώ είμαι 4 χρόνο και δεν είχα κανένα θέμα έως τώρα. Παρακαλάω από το νέο έτος να καεί να πάρω το νέο μοντέλο 🤣🤣🤣🤣
Η διαφορά στις 2 εγγυήσεις είναι οτι η φθηνή σου λέει οτι μέσα σε 28 ημέρες θα γίνει η αντικατάσταση ενώ η ακριβή μέσα σε 14 ημέρες.
Και οι δυο αναφέρουν απεριόριστες επισκευές.