- 10 September 2024
- 1
Αγόρασα την TCL 43C61B και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή της Cosmote tv.
Κατέβασα την εφαρμογή 07/09/2024 από το Google Play Store της tv και έπαιζε κανονικά.
Από την επόμενη ημέρα το απόγευμα και μέχρι τώρα έχει πρόβλημα.
Ο ήχος ακούγεται κανονικά, αλλά η εικόνα παίζει σε fast forward.
Παίζει σε fast forward για περίπου 7 δευτερόλεπτα, σταματάει στιγμιαία και ξαναπάιζει αυτά τα 7 δευτερόλεπτα και πάει παρακάτω.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα...
Από το να κάνω restart, απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά, μέχρι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της τηλεόρασης.
Σε όλες τις άλλες συσκευές (tv, pc κινητο) λειτουργεί κανονικά.
Ακόμα και σε άλλη TCL (άλλο μοντέλο όμως) λειτουργεί κανονικά, μόνο στη δική μου λειτουργεί με αυτό το πρόβλημα.
Μίλησα και με την εξυπηρέτηση της Cosmote, αλλά δεν είχαν απάντηση να μου δώσουν, πέραν των επανεκκινήσεων κτλ τα οποία δεν δούλεψαν.
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;
----
SoC : Realtek rtd6748 (55C61BX1)
CPU : 2x ARM Cortex-A75@ 1200MHz & 2x ARM Cortex-A55 @ 1066 MHz
RAM : 2 GB
GPU : PowerVR Rogue BXE-4-32
Screen resolution user interface : 3840 x 2160
Internal Storage Total Space : 22,45 GB
Internal Storage Free Space : 19,74 GB
Android tv 12 - Google tv interface
Κατέβασα την εφαρμογή 07/09/2024 από το Google Play Store της tv και έπαιζε κανονικά.
Από την επόμενη ημέρα το απόγευμα και μέχρι τώρα έχει πρόβλημα.
Ο ήχος ακούγεται κανονικά, αλλά η εικόνα παίζει σε fast forward.
Παίζει σε fast forward για περίπου 7 δευτερόλεπτα, σταματάει στιγμιαία και ξαναπάιζει αυτά τα 7 δευτερόλεπτα και πάει παρακάτω.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα...
Από το να κάνω restart, απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά, μέχρι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της τηλεόρασης.
Σε όλες τις άλλες συσκευές (tv, pc κινητο) λειτουργεί κανονικά.
Ακόμα και σε άλλη TCL (άλλο μοντέλο όμως) λειτουργεί κανονικά, μόνο στη δική μου λειτουργεί με αυτό το πρόβλημα.
Μίλησα και με την εξυπηρέτηση της Cosmote, αλλά δεν είχαν απάντηση να μου δώσουν, πέραν των επανεκκινήσεων κτλ τα οποία δεν δούλεψαν.
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;
----
SoC : Realtek rtd6748 (55C61BX1)
CPU : 2x ARM Cortex-A75@ 1200MHz & 2x ARM Cortex-A55 @ 1066 MHz
RAM : 2 GB
GPU : PowerVR Rogue BXE-4-32
Screen resolution user interface : 3840 x 2160
Internal Storage Total Space : 22,45 GB
Internal Storage Free Space : 19,74 GB
Android tv 12 - Google tv interface