Πρόβλημα με το Subtitle workshop 4

17 June 2006
25,117
Αθήνα
Ενώ στα XP έπαιζε τζάμι, από εποχής Vista64 έχω το εξής πρόβλημα. Οταν κάνω Load το srt το φορτώνει κανονικά αλλά στο Play ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ την ταινία στο παράθυρο από πάνω στο preview. Οπως καταλαβαίνετε δεν μπορείς να συγχρονίσεις έτσι τους υπότιτλους.
Το πρόβλημα υπάρχει και με την έκδοση 2.51 αλλά και με την τελευταία 4.00 Beta.
Μάλιστα όταν πάω από το menu (Movie-open) να ανοίξω το mkv video μου βγάζει error μήνυμα: Cannot render media.

Η παλιά έκδοση μου βγάζει άλλο error: .....mkv is not a valid video.

Δεν νομίζω να χρειάζεται τίποτα ειδικές ρυθμίσεις. Θυμάμαι ότι στα XP το είχα εγκαταστήσει και έπαιζε αέρα.

σκέφτεστε καμιά λύση;

Το έχω βολευτεί το Subtitle workshop 4 , μην με μπλέξετε με άλλο πρόγραμμα....

19 June 2006
35,670
Τάσο, το ίδιο λειτουργικό έχω και μου κάνει το ίδιο, αλλά για να πω την αλήθεια δεν μου έλειψε ποτέ αυτή η δυνατότητα μιας και χρησιμοποιώ το player για να τσεκάρω τον πρώτο και τελευταίο διάλογο.

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
SVista!
Όλη τη δουλειά τη κάνω σε XP Pro SP3. Αφού τη τελειώσω, περνάω το srt στο Vista HTPC.
Vista = Γιατί να δουλέψω αφού υπ'αρχουν τα XP?

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,154
Αθήνα
Κατάλαβα.....για να σου κάνει και σένα το ίδιο α ρε αθάνατα SVista.....
Το Haali παίζει ρόλο; Ναι λείπει.

Μιά από τα ίδια.... Αλλά όπως λέει κι ο Γιάννης δεν με πειράζει καθόλου. Δεν χρειάζομαι το video για το συγχρονισμό.

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Δεν ειναι θέμα βίστα. Εντελώς τυχαία προχτες απέκτησα ξαφνικό πρόβλημα με το παλιό subtitle workshop 2.51 σε XP Professional (με το που φόρτωνα το srt μουκλεινε άμεσα το πρόγραμμα!). Ετσι και αφου δεν βρηκα λύση εγκατέστησα την 4.00 beta και διαπίστωσα ότι δεν παίζει το βίντεο αυτόματα όπως πριν. Η λύση ειναι απλή, ξαναπατάς video, μετά open και ανοίγεις χωριστά το mkv που σε ενδιαφερει και απο εκει και πέρα όλα ειναι όπως πριν

nikS68

Senior Member
26 February 2007
633
Έτυχε σήμερα να έχω το ίδιο πρόβλημα προσπαθώντας να φορτώσω ένα mkv στο subtitles workshop σε XP όμως.
Το επίλυσα χάρη στη συμβουλή του NtinNton - να εγκαταστήσω δλδ τον Haali Video Spliter - την οποία παρεπιπτώντος δε βρήκα πουθενά αλλού στον ιστό.

Ευχαριστώ πολύ