Τον εχω αρκετα χρονια τον συγκεκριμένο ενισχυτή αλλα τους τελευταίους μηνες μου κανει νερα.
Το πρόβλημα βρίσκεται στα δυο περιφερειακά ηχεια που καποιες φορες παιζει το αριστερο, καποιες μονο το δεξι ,και καποιες φορες κανενα η και τα δυο χωρις να παρατηρω καποια διαφορα στις ρυθμίσεις μου η στην καλωδίωση.
Στην αρχη νομιζα πως υπηρχε καποιο πρόβλημα στην καλωδίωση αλλα τα περιφερειακά δουλευουν απλως δεν το κανουν παντα.
Χτες μου έσπασε τα νευρα αφου ξεκίνησα να δω μια ταινια και δεν άκουγα το δεξι suround.
Ανοιγόκλεισα μερικες φορες τον ενισχυτή και το προβλημα λυθηκε αλλα μετα ενώ έπαιζε το δεξι σταματησε να βγαζει ηχο το αριστερο.
Αυτό συνεχίστηκε για αρκετα λεπτα με εναλλαγές μια να παιζει το ένα και μια το άλλο η ακομα χειρότερα να μην παιζει κανενα από τα περιφερειακά.
Καποια στιγμη ενώ ειχα το τεστ με τον θορυβο σε λειτουργεια ανεβασα υπερβολικά τον ηχο και ( σχεδον το κάργαρα) και ξαφνικα ο ενισχυτής εδωσε ηχο και στα δυο περιφερειακά.
Μου εδωσε την εντύπωση πως ηθελε παραπανω ρευμα και χαμηλώνοντας τον ηχο σε κανονικα επίπεδα μπορεσα να δω την ταινια μου χωρις προβλήματα.
Αυτό το πραγμα γίνεται σχεδον παντα και στο τελος αναγκάζομαι να δωσω γκαζι στον ενισχυτή για να ξεβουλώσει ο ηχος από τα surround.
Να σημειώσω πως τα δυο μπροστινα και το κεντρικο δεν παρουσιάζουν απολυτως κανενα προβλημα
Τι να υποθέσω;;