discovery96 Established Member 28 October 2010 133 Αγ. Παρασκευη 3 January 2012 #1 Καλησπερα και καλη χρονια σε oλο το forum !!!!! Χαριζω τα κατωθι: 1) PS1 τσιπαρισμενο Mε δυο χειριστηρια καρτα μνημης καλωδια audio video καλωδιο ρευματος και αρκετα παιχνιδια. 2) Ανταλλακτικα απο kyosho ferrari f1 nitro στα κουτακια τους. Attachments DSC_0570.jpg 70.7 KB · Views: 217
Καλησπερα και καλη χρονια σε oλο το forum !!!!! Χαριζω τα κατωθι: 1) PS1 τσιπαρισμενο Mε δυο χειριστηρια καρτα μνημης καλωδια audio video καλωδιο ρευματος και αρκετα παιχνιδια. 2) Ανταλλακτικα απο kyosho ferrari f1 nitro στα κουτακια τους.
svellinis AVClub Addicted Member 1 January 2008 1,850 Νομος Αττικης 3 January 2012 #3 καλη χρονια με υγεια και χαρα και εμενα με ενδιαφερει το ps1
merlin Established Member 20 October 2008 227 Ηράκλειο 4 January 2012 #5 Καλή χρονιά σε όλους. Με ενδιαφέρει και εμένα το ps1 αν γίνει κάποιου είδους κλήρωση. Αλλιώς προηγείται ο svellinis.
Καλή χρονιά σε όλους. Με ενδιαφέρει και εμένα το ps1 αν γίνει κάποιου είδους κλήρωση. Αλλιώς προηγείται ο svellinis.
GEORGE M. Supreme Member 3 April 2009 4,205 ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ 5 January 2012 #6 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τα ανταλλακτικά της Ferrari. Ευχαριστώ.
discovery96 Established Member 28 October 2010 133 Αγ. Παρασκευη 6 January 2012 #7 καλησπερα σε ολους 0ι κυριοι που εκδηλωσαν ενδιαφερον για το PS1 ( Με σειρα την ημερα και ωρα εκδηλωσης ενδιαφεροντος) ειναι οι κατωθι: 1) kokkalo 2) svellinis 3) xkas 4) merlin Η κορη μου εκανε την κληρωση με κληρους και ο τυχερος ειναι ο XKAS !! Συγχαρητηρια !! Ελπιζω οι αλλοι να κερδισουν κατι στις μελλοντικες μου προσφορες συγχαρητηρια σε ολους !!!
καλησπερα σε ολους 0ι κυριοι που εκδηλωσαν ενδιαφερον για το PS1 ( Με σειρα την ημερα και ωρα εκδηλωσης ενδιαφεροντος) ειναι οι κατωθι: 1) kokkalo 2) svellinis 3) xkas 4) merlin Η κορη μου εκανε την κληρωση με κληρους και ο τυχερος ειναι ο XKAS !! Συγχαρητηρια !! Ελπιζω οι αλλοι να κερδισουν κατι στις μελλοντικες μου προσφορες συγχαρητηρια σε ολους !!!
X xkas New member 3 January 2012 8 6 January 2012 #8 να σαι καλα φιλε μου καλη χρονια να εχεις και θα σε ευχαριστει και η κορη μου σε λιγο......¨)
discovery96 Established Member 28 October 2010 133 Αγ. Παρασκευη 6 January 2012 #9 Re: Απάντηση: PS1 + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ KYOSHO FERRARI FORMULA GAS POWERED Tα Ανταλλακτικα της Ferrari Πανε στον GEORGE M.
Re: Απάντηση: PS1 + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ KYOSHO FERRARI FORMULA GAS POWERED Tα Ανταλλακτικα της Ferrari Πανε στον GEORGE M.
discovery96 Established Member 28 October 2010 133 Αγ. Παρασκευη 6 January 2012 #10 Παρακαλω Η Αγγελια να Κλεισει Ευχαριστω Πολυ
GEORGE M. Supreme Member 3 April 2009 4,205 ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ 6 January 2012 #11 Απάντηση: Re: Απάντηση: PS1 + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ KYOSHO FERRARI FORMULA GAS POWERED discovery96 said: Tα Ανταλλακτικα της Ferrari Πανε στον GEORGE M. Click to expand... Ευχαριστώ! Και μπράβο για την κίνηση σου!
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS1 + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ KYOSHO FERRARI FORMULA GAS POWERED discovery96 said: Tα Ανταλλακτικα της Ferrari Πανε στον GEORGE M. Click to expand... Ευχαριστώ! Και μπράβο για την κίνηση σου!
svellinis AVClub Addicted Member 1 January 2008 1,850 Νομος Αττικης 7 January 2012 #12 Τις ευχαριστιες μου και τις θερμοτερες ευχες μου
GEORGE M. Supreme Member 3 April 2009 4,205 ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ 13 January 2012 #13 Απάντηση: Re: Απάντηση: PS1 + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ KYOSHO FERRARI FORMULA GAS POWERED discovery96 said: Tα Ανταλλακτικα της Ferrari Πανε στον GEORGE M. Click to expand... Ήρθε σήμερα το δέμα σου! Ευχαριστώ πολύ που μου τα χάρισες! Σ' ευχαριστώ ακόμα και για τα έξοδα αποστολής, καλοσύνη σου! Καλή Χρονιά να έχεις!
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS1 + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ KYOSHO FERRARI FORMULA GAS POWERED discovery96 said: Tα Ανταλλακτικα της Ferrari Πανε στον GEORGE M. Click to expand... Ήρθε σήμερα το δέμα σου! Ευχαριστώ πολύ που μου τα χάρισες! Σ' ευχαριστώ ακόμα και για τα έξοδα αποστολής, καλοσύνη σου! Καλή Χρονιά να έχεις!