ps2 ή xbox σε μεταχειρισμένο ;

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,228
Είδα τυχαία, ότι με περίπου 100-170 ευρώ πωλούνται αρκετά μεταχειρισμένα ps2 και χβοχ, έτοιμα με τσιπάκια, χειριστήρια, παιχνίδια (φαντάζομαι αντίγραφα ασφαλείας), κλπ. Τσάμπα πράγμα δηλαδή.

Λέω να πάρω κάτι για τους πιτσιρικάδες (και εάν υπάρξει χρόνος και για τους γονείς :firstprize: ). Είμαι βέβαια και ψιλοάσχετος. Η πολυσχιδής ερώτηξις τώρα:
α. Τι εξόδους εικόνας έχουν ; Θα συνδέονται με τον Έπσον 700 ;
β. Υπάρχουν για τις υπόψη γενιές κονσολών, δυνατότητες για ασύρματα χειριστήρια ;
γ. Μηχανήματα σαν και αυτά, ενός ή δύο και τριών ετών τα έχουν φάει τα ψωμιά τους ; (ήτοι είναι έτοιμα για χωματερή και απλώς θα πετάξω τα χρήματα), ή λόγω τυχόν καλής κατασκευής θα αντέξουν για κάποια λίγα χρόνια την μεταχείριση από βάρβαρα αγοράκια ;
δ. Με βάση τα ανωτέρω, που δείχνουν και το μέγεθος της άγνοιας μου, τι προτείνετε ; Σόνυ ή Μπιλάρα ;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

1.Και στα δυο θα βρεις απο ebay καλωδια component (γνησια και μη) που ειναι η καλυτερη συνδεση που μπορεις να εχεις.

2.Νομιζω για xbox καπου ειχε παρει το ματι μου ασυρματο, αλλα ηταν στην liksang.com που την εκλεισε η σονυ, γιατι πουλαγε κονσολες και psp στην ευρωπη και στην Αμερικη.

3.Μεταχειρισμενα παιρνεις. Προφανως και εχουν φαει τα ψωμια τους. Αλλα τα ps2 εχουν προβλημα με το laser που σημαινει μεγαλο κοστος αντικατατστασης, ενω για xbox δεν ειχα ακουσει κατι (αν καποιος αλλος γνωριζει ας το αναφερει).

4.Χαλαρα xbox λογω ανωτεροτητας του σε γραφικα και ηχο (πεντακαναλο).