Ps3 60 GB ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ?

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,071
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Παιδια γνωριζετε αν υπαρχει και το εχει παρει το ματι σας πουθενα καμια κονσολα ps3 των 60 gb? Το ρωταω αυτο γιατι το ψαχνει ο κουμπαρος μου γιατι θελει να το εχει και ως Blue Ray Player (με καλες επιδοσεις απο οτι ακουγεται) και ως παιχνιδοκονσολα! Θα μου πειτε αυτα τα κανει και η 40αρα και η 80αρα που βγηκε τωρα! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ δεν εχει συμβατοτητα με games ps2 που πρεπει να φυγει απο το rack να μειωθουνε και τα καλωδια!
Οτι γνωριζετε ευπροσδεκτο!

Σε βιντεοκλάμπ πάνω στη Φιλολάου στο Παγκράτι έχω δει στη βιτρίνα 2 κουτιά με το 60άρι.Από τιμές δεν γνωρίζω βέβαια.

Απάντηση: Re: Ps3 60 GB ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ?

Σε βιντεοκλάμπ πάνω στη Φιλολάου στο Παγκράτι έχω δει στη βιτρίνα 2 κουτιά με το 60άρι.Από τιμές δεν γνωρίζω βέβαια.

Και αν είναι σκέτα κουτιά ??

Αδεια ?

δεν το τσεκάρειθ καλού κακού ??:grandpa: :operator:

Μαλλον το 80αρι θα παρουμε γιατι κανα 2 που εχουν το 60αρι το ζητανε 569 ευρω! Δεν βαριεσαι,κραταμε και το Ps2 και ολα καλα! Scart Ελευθερα εχουμε!

Last edited:
εχω το 40ρι με στο οποιο του εχω βαλει εναν 250αρη και το εχω γεμισμενο με ολα τα demos που εχουν βγει,πολλα video,mp3,ταινιες καθως και πληρως λειτουργική εγκατάσταση Linux.Εχω ψησει να το ανταλλαξω με ενα 60αρι ενος φιλου σε αριστη κατασταση.Με συμφερει?