ps3 Απορίες

dvp_32

New member
19 May 2008
29
Έχω συνδέσει το ps3 με καλώδιο hdmi στην τηλεόραση και με οπτική ίνα για ήχο στον ενισχυτή. Ξέρει κάποιος να μου πει πως πρέπει να το ρυθμίσω έτσι ώστε να έχω ταυτόχρονα ήχο και στην τηλεόραση και στον ενισχυτή? Απότι έχω καταλάβει έχει δύο επιλογές ή το συνδέεις από τις ρυθμίσεις σε hdmi και ο ήχος βγαίνει μόνο από την τηλεόραση ή το ρυθμίζεις σε optical out και ο ήχος βγαίνει μόνο από τον ενισχυτή. Ρωτάω εάν μπορείς να έχεις και τα δύο ταυτόχρονα. Η άλλη μου ερώτηση είναι πως μπορώ να το συνδέσω στο internet. Έχω ασύρματο modem αλλά δεν έχω κοντά μπρίζα τηλεφώνου για να το συνδέσω με ethernet. Γίνεται να συνδεθώ ασύρματα και πως?
Ευχαριστώ.

Δυστυχώς δεν γίνετε να έχεις ήχο και από τις δυο εξόδους.
Το PS3 έχει Wifi και έτσι μπορείς να συνδεθείς ασύρματα, είναι εύκολο απλά βάζεις το PS3 να κάνει search και το βρίσκει εύκολα.

Δυστυχώς δεν γίνετε να έχεις ήχο και από τις δυο εξόδους.
Το PS3 έχει Wifi και έτσι μπορείς να συνδεθείς ασύρματα, είναι εύκολο απλά βάζεις το PS3 να κάνει search και το βρίσκει εύκολα.

Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου. Σχετικά με την wifi σύνδεση τι πρέπει να κάνω? Δηλαδή το search πως γίνεται και πως του δίνω τον κωδικό wep με τον οποίο το δίκτυο είναι κλειδωμένο?

Σχετικά με την wifi σύνδεση τι πρέπει να κάνω? Δηλαδή το search πως γίνεται και πως του δίνω τον κωδικό wep με τον οποίο το δίκτυο είναι κλειδωμένο?

Ακολουθείς τα παρακάτω βήματα:

XMB(κεντρικό μενού): Settings -> Network settings -> Internet connection settings

Εμφανίζεται μήνυμα ότι θα αποσυνδεθείς από το διαδίκτυο, επέλεξε [Yes].

Easy -> Wireless -> Scan.

Επιλέγεις το ασύρματο δίκτυο που επιθυμείς("SSID").

Στις ρυθμίσεις ασφάλειας, επιλέγεις WEP και εισάγεις το κλειδί κρυπτογράφησης.

Αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις σου και είσαι έτοιμος για την δικτυακή ψυχαγωγία!

Ακολουθείς τα παρακάτω βήματα:

XMB(κεντρικό μενού): Settings -> Network settings -> Internet connection settings

Εμφανίζεται μήνυμα ότι θα αποσυνδεθείς από το διαδίκτυο, επέλεξε [Yes].

Easy -> Wireless -> Scan.

Επιλέγεις το ασύρματο δίκτυο που επιθυμείς("SSID").

Στις ρυθμίσεις ασφάλειας, επιλέγεις WEP και εισάγεις το κλειδί κρυπτογράφησης.

Αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις σου και είσαι έτοιμος για την δικτυακή ψυχαγωγία!

Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Μία τελευταία ερώτηση. Υπάρχει κίνδυνος με το internet να κολλήσει κάποιον υιό ή το λειτουργικό του είναι τέτοιο που δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Μία τελευταία ερώτηση. Υπάρχει κίνδυνος με το internet να κολλήσει κάποιον υιό ή το λειτουργικό του είναι τέτοιο που δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

Εδώ το PS3 είναι ακόμη άβατο για τους απανταχού της γης h@cker!!!
Ο ιός για το PS3 είναι ακόμη μια ...Χίμαιρα :flipout:

Εδώ το PS3 είναι ακόμη άβατο για τους απανταχού της γης h@cker!!!
Ο ιός για το PS3 είναι ακόμη μια ...Χίμαιρα :flipout:

Τι εννοείς λέγοντας ........Χίμαιρα :hmmmm2:

Last edited:
Τι εννοείς λέγοντας ........Χίμαιρα :hmmmm2:

Έλα τώρα βρε dvp_32 που δεν το ξέρεις !
Ή είσαι μικρός ή εγώ γέρασα :grandpa::flipout:

Χίμαιρα = Tέρας,της ελληνικής μυθολογίας, μτφ. κάτι το ανύπαρκτο, π.χ. "κυνηγάω Χίμαιρες" σημαίνει "επιδιώκω κάτι ανέφικτο"! :a0210:

Έλα τώρα βρε dvp_32 που δεν το ξέρεις !
Ή είσαι μικρός ή εγώ γέρασα :grandpa::flipout:

Χίμαιρα = Tέρας,της ελληνικής μυθολογίας, μτφ. κάτι το ανύπαρκτο, π.χ. "κυνηγάω Χίμαιρες" σημαίνει "επιδιώκω κάτι ανέφικτο"! :a0210:

Την Χίμαιρα την ξέρω όπως και την μεταφορική της εξήγηση....δεν είμαι και τ.....όσο μικρός (άσχετα εάν θέλω να πιστεύω ότι είμαι....), πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση αν και με μπέρδεψε αρχικά. :violent-smiley-011: