ps3 bluray

golum

New member
26 November 2006
8
athina
Καλησπερα σε ολους.Εχω βαλει το Black hawk down αλλα δεν καλυπτει ολη την οθονη τι να κανω?

Καλησπερα σε ολους.Εχω βαλει το Black hawk down αλλα δεν καλυπτει ολη την οθονη τι να κανω?

??? Τι εννοείς δεν καλύπτει ???

Γιατί άμα έχεις τηλεόραση 4:3 δεν σου χρειαζόταν το blu-ray για την ώρα..

αν πάλι έχεις 16:9 αλλά δεν "γεμίζει" με 2:35 που είναι το Black Hawk Down και αφήνει μπάρες πάνω & κάτω,πάλι φυσιολογικό είναι.
Γνώμη μου είναι να "περάσεις" και απ την κατηγορία Home Cinema για να καλύψεις τα όποια κενά σου.

Φιλικά πάντα και καλώς ήρθες..

και τί εννοείς "δεν καλύπτει όλη την οθόνη"?
Έχεις μπάρες πάνω-κάτω? Αυτό είναι φυσιολογικό...

Φίλε golum, το θέμα aspect ratio ειδικά όταν μιλάμε για θέαση κινηματογραφικών ταινιών σε 2.39:1 (anamorphic) θα μας ταλαίπωρη αρκετό καιρό ακόμα…
Ενημερωτικά ρίξε μια ματιά με τις διαφορές :

4:3 η 1.33:1 (Κόκκινο)

16:9 η 1.78:1 (Πράσινο)

2.39:1 (Μπλε)

500px-WideScreenFormats_Breitbildformate.svg.png

Συνεπώς εφόσον η οθόνη σου είναι 16:9 είναι απόλυτα φυσιολογικό να βλέπεις μαύρες μπάρες όταν έχεις υλικό 2.39:1 Welcome….

Φίλε golum, το θέμα aspect ratio ειδικά όταν μιλάμε για θέαση κινηματογραφικών ταινιών σε 2.39:1 (anamorphic) θα μας ταλαίπωρη αρκετό καιρό ακόμα…
Ενημερωτικά ρίξε μια ματιά με τις διαφορές

Πολυ καλη αναλυση.:SFGSFGSF:

Φιλε μπορεις να βαλεις την 40Χ2000 στο "Smart" απο το μενου των ρυθμισεων φορματ της οθονης οποτε θα ανοιξει η εικονα και θα εχεις λιγοτερες εως καθολου μπαρες αναλογα με το DVD.

Απάντηση: Re: ps3 bluray

Πολυ καλη αναλυση.:SFGSFGSF:

Φιλε μπορεις να βαλεις την 40Χ2000 στο "Smart" απο το μενου των ρυθμισεων φορματ της οθονης οποτε θα ανοιξει η εικονα και θα εχεις λιγοτερες εως καθολου μπαρες αναλογα με το DVD.

oταν η τηλεοραση δουλευει σε hd ...γενικως,......η εντολη αυτη δεν αλλαζει....μονο σε sd αλλαζει σε smart