Ps3 Controller problem after Firmware Update!

Claymore

New member
25 September 2009
94
Τι το θελα γαμώτο.... είπα να κάνω ένα firmware update μέσω internet και μετά το update έκανε επανεκκίνηση το ps3 και μου βγάζει ένα κατεβατό και να πατήσω X .... αλλά το μόνο που δουλεύει είναι το Ο .... σαν να είναι νεκρό τελείως το controller... ήταν μια χαρά πριν κάνω το update και φορτισμένο τα πάντα όλα.... αμάν αυτή η κολο sony... help guyz

δεν ξέρω αν είναι γενικό bug.... αλλά όταν πας να κάνεις το update σου λέει πριν κάνεις Install ότι δεν θα μπορείς πλέον να βάλεις άλλο λειτουργικό σύστημα. Σε εκείνο το μήνυμα τα παιζε το controller. Ευτυχώς σύνδεσα ένα παλιό που είχα για το Pc και προσπέρασα το μήνυμα και έγινε κανονικά η εγκατάσταση.

Μετά το update δουλεύει κανονικά το χειριστήριο;

Αυτό που εννοούσα είναι πως μερικά 3rd party χειριστήρια έχουν ασυμβατότητα με τις τελευταίες εκδόσεις του PS3 firmware.

Αν είναι το λευκό το πιο πιθανό είναι να είναι "fake"
Το ίδιο συνέβη και στο δικό μου χειριστήριο το οποίο είχα αγοράσει από ebay και είχε έρθει στο official box factory sealed και λειτουργούσε κανονικά μέχρι το firmware 3.01. Είναι φαινομενικά ίδιο με το official της sony αλλά είναι μαιμού...

Το περίεργο είναι οτι λειτουργούσε κανονικά μεχρι το firmware upgrade 3.01 και μετά το μόνο κουμπί που λειτουργεί είναι το ps fuction button όταν το ps3 είναι κλειστό και μετα τα δύο πρώτα λαμπάκια παραμένουν ανοιχτά και επηρεάζουν και τον συγχρονισμό των original controllers

Μέγα ερώτημα είναι πως στο καλό είναι δυνατόν να καταλάβει ο τελικός χρήστης ότι είναι fake πριν την αγορά αφού βρίσκεται σε official package??

Η επίσημη sony δηλώνει ότι απλά τα fake controllers δεν είναι ικανά να ακολουθήσουν τα νέα firmware, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε οτι τα μπλοκάρανε και δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ξανά. Οπότε το καλύτερο που εχουν να κάνουν οι χιλιάδες εξαπατημένοι (κατ' εμέ εξαπατημένοι απο την sony και όχι από τους 3rd party constructors) είναι να βγάλουν κουμπιά και μπαταρία από τα "fake" controllers για μελλοντική χρηση στα original

Controller model: Sony Sixaxis DualShock 3 White/Ceramic #CECHZC2H

How to spot a fake ps3 controller (white)