PS3 δεν αναβαθμιζει απο USB stick . Γιατι ;

LUXMAN

Senior Member
19 June 2006
399
PS3 δεν αναβαθμιζει απο USB stick .

Κατεβαζω το αρχειο του νεου firmware σε μορφη .BUP και ενω βλεπει το USB stick , δεν βλεπει τιποτα μεσα . Το ιδιο συμβαινει (τιποτα δηλαδη) και οταν το βαζω σε CD .

Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω στο αρχειο η στις ρυθμισεις του PS3 ;

Σημειωτεον οτι δεν μπορω να το συνδεσω στο Ιντερνετ για αυτοματη αναβαθμιση .

Σας ευχαριστω προκαταβολικα !

Θα πρέπει στο usb stick να φτιάξεις έναν φάκελλο PS3 και μέσα σε αυτόν έναν φάκελλο UPDATE. Εκεί μέσα θα αποθηκεύσεις το αρχείο κ μετά το ps3 θα το βλέπει κανονικά.

Και επίσης το usb stick σου θα πρέπει να είναι φορμαρισμένο σε FAT32 σύστημα!

Ακριβεστατες οι οδηγιες . Το UPDATE εγινε πανευκολα πλεον .

Ξανα ευχαριστω !

Ti enoite na formaristi se fat32 sistima?? Mpori kapios na ekgigisi akrivos PLS

k pu akrivos pao gia na kano install ta update??

Για να φορμάρεις το usb ή τον "σκληρό" σε fat32 πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα, πχ partition magic. Για να καταλάβεις τι εννοούμε ο "σκληρός" για τα windows είναι φορμαρισμένος σε ntfs για να τον αναγνωρίζεις, ενώ το PS3 θέλει να είναι σε fat32.

Tα update για το σύστημα μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ.

Να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες,αν γράφεις μέσα από το PS3 όντως δεν μπορείς αλλά αν γράφεις μέσα από το Linux(PS3) έχεις αυτή την δυνατότητα.

Φιλικά!

Tα ίδια κάνουμε και όταν συνδέουμε εξωτερικό σκληρό μέσω usb στη κονσόλα??? Γιατί χτες μου έφεραν έναν γεμάτο 80αρη και δεν τον έβλεπε...:furious3:

Διαβάζει μόνο Fat32 το PS3.

Που σημαίνει (αν δεν κάνω λάθος) περιορισμό στο μέγεθος αρχείου (σε fat32 μπορεί κανείς να "δουλέψει" αρχεία έως 4Gb, νομίζω...):bigcry:

Που σημαίνει (αν δεν κάνω λάθος) περιορισμό στο μέγεθος αρχείου (σε fat32 μπορεί κανείς να "δουλέψει" αρχεία έως 4Gb, νομίζω...):bigcry:

Δεν κάνεις λάθος, κάθε αρχείο μπορεί να είναι μόνο εως 4GB!