PS3 δεν ενεργοποιείται...

NIKOS-GLYFADA

New member
23 October 2007
35
καιρο εχω να γραψω και δυστυχως τωρα που το κανω δεν ειναι για καλο..

στο θεμα μας:

σημερα παιζοντας cod στο ps3 ξαφνικα το ps3 εσβησε ξαφνικα..
το ξαναεβαλα μπροστα και μετα απο 2 λεπτα παλι τα ιδια..

φοβουμενος το αφησα να κρυωσει μηπως υπερθερμανθηκε..

προσπαθησα το βραδυ να το ανοιξω αλλα τπτ..
ειναι στην αναμονη,παταω να ανοιξει, ενεργοποιητε αλλα σε 1 δευτερολεπτο ξανακλεινει και αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι κανοντας τον χαρακτηριστικο ηχο..

γνωριζετε τπτ ρε παιδια,γτ πεσαμε σε απογοητευση και κατα πασα πιθανοτητα ειμαι και εκτος εγγυησης...:bawling:

Re: PS3 δεν ενεργοποιητε..

Βγάλε όλα τα καλώδια, αφαίρεσε τον σκληρό δίσκο και ξαναβάλτον. Αν δεν συνέλθει δοκίμασε πάλι να τον βάλεις-βγάλεις κανά-δύο φορές ακόμα.

17/20

Ανάμεσα στο διάστημα που σου εμφανίζεται το κόκκινο φωτάκι,παρουσιάζεται και κίτρινο;

Ανάμεσα στο διάστημα που σου εμφανίζεται το κόκκινο φωτάκι,παρουσιάζεται και κίτρινο;

ναι φιλε,ακριβως αυτο γινεται..γνωριζεις τι μπορει να ειναι?

πηρα τηλ την sony και μου ελεγε τα δικα της για 1 χρονο εγγυηση και τετοια...βαριομουνα να ασχοληθω μαζι του

μου ζητανε 189 για αντικατασταση του ps3..

αυτα τα ολιγα..

Ίσως ειναι υπερθέρμανση, ίσως είναι καμμένος αισθητήρας θερμοκρασίας και δείχνει συνεχώς "υπερθέρμανση"...
Αυτά μπόρεσα να βρω με μια μικρή αναζήτηση στο google για το πρόβλημά σου!

ναι φίλε,ακριβως αυτό γίνεται..γνωρίζεις τι μπορεί να είναι?

πηρα τηλ την sony και μου ελεγε τα δικα της για 1 χρονο εγγυηση και τετοια...βαριομουνα να ασχοληθω μαζι του

μου ζητανε 189 για αντικατασταση του ps3..

αυτα τα ολιγα..

Σε γνωστό μαγαζί στο επισκευάζουν στην μισή τιμή,αν δεν έχει ανοιχτεί η κονσόλα.

Το πρόβλημα προέρχεται από την μητρική της κονσόλας(80%),δυστυχώς...:frown:

Υπάρχει μια ελπίδα να το επισκευάσεις μόνος σου... αλλά αν δεν τα καταφέρεις ενδέχεται να το αποτελειώσεις και μην δέχεται να στο επισκευάσεις κανείς... κατευθείαν για ανακύκλωση.

Σου παραθέτω τα video-οδηγοί που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Πρώτος video-οδηγός

PS3 YLOD Fix Part 1 of 2

PS3 YLOD Fix Part 2 of 2

Δεύτερος video-οδηγός

PS3 ylod fix part1

ps3 ylod fix part2

ps3 ylod fix part3

ps3 ylod fix part4

ps3 ylod fix part5

ps3 ylod fix part6

Καλή τύχη... θα την χρειαστείς εάν επιχειρήσεις τα παραπάνω.

σημειώστε οτι τα πιο πολλά που έφτιαξαν έτσι, δεν κράτησαν για πολυ...

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας,καλυτερα να το δωσω και ασ χρεωθω 189 ευρα..

στα ηλεκτρονικα δεν το εχουμε δυστυχως..

να'στε καλα παιδια..

Φρόντισε μόνο να διευκρινίσεις αν θα ανανεωθεί και η εγγύηση της νέας πια κονσόλας την οποία θα παραλάβεις , καθώς εάν δεν κάνω λάθος πρέπει το ρολόι να ξεκινήσει να μετράει πάλι από το μηδέν

Εγγράφως φυσικά

Δίνεις που δίνεις τα 190 , μην σου μείνει και στο χέρι το μηχάνημα που θα σου επιστραφεί τη πρώτη μέρα και τρέχεις

Σήμερα το πρωί μου κάηκε το τροφοδοτικό από το ρούτερ.Το αντικατέστησα και πήγα να ανοίξω το ps3,αλλά...μάταια,εμφανίστηκε το πρόβλημα της ενεργοποίησης.Δεν ξέρω αν έφταιξε το ρούτερ ή αν ήταν τυχαίο.:frown: Τώρα θα δω ποια οδό θα ακολουθήσω.

na maste pali edw..to antekatestimeno ps3 pou mou edwsan exei stamatisei na dinei sima hdmi..edw kai mia vdomada otan to anoigw vlepw mono mauri o8oni..aurio 8a tous to paw pisw..mou eipan oti ta stoixeia pou tous edwsa otan piga to prwto einai i egguisi mou...auta ta oliga...

sorry gia ta agglika

επρεπε να το στειλεις για αντικατασταση πιο λιγα λεφτα σου χει