PS3 downgrade

xamurabi

AVClub Addicted Member
9 February 2007
1,650
By the Lake
Καλή χρονιά σε όλους!

Μιας και το καμάρι μου ένα CECHG06 Fat 40άρι PS3 έκλεισε 6ετία και μιας και έχω λίγο χρόνο για σκότωμα, είπα να το σκαλίσω λιγάκι με κανένα ofw. Έχω 4.46 και βρήκα ένα σωρό οδηγίες για downgrade (χωρίς modechip και άλλα κόλπα) αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Γνωρίζει κανείς κάτι?

μονο με hardware παρεμβαση,αλλα και αυτο σε συγκεκριμενες εκδοσεις.

Ακριβως μονο με hardware και το συνγκεκριμενω ειναι nand κατι το οποιο κανεις Ελλαδα δεν κανει down

κάπως έτσι γίνεται η δουλεια.

http://www.youtube.com/watch?v=T83cD8AXtBE
Πραγματι καπως ετσι αλα αυτο ειναι για nor ps3 το συνγκεκριμενω μπντελο που εχει ο φιλος ειναι nand οποτε δεν μπορει στην Ελλαδα.
Μπορει να το παει στο εξωτερικο να γινει down αλα φυσικα δεν συμφερουν τα εξοδα!!

Αυτα :)

καποιον που ειχα ρωτησει παλαιοτερα,μου ειχε ζητησει το serial number για να δει εαν δεχεται το flasher.το παρατησα ομως απο τοτε και δεν ξανασχοληθηκα.

CECHG06 Fat 40άρι αναφερει τι ειναι και εχω δoση και λινκ για το μοντελο τοθ οτι ειναι nand

Και δε μου λέτε βρε παληκάρια αυτό εδώ τι είναι; Κατέβασα το αρχείο αλλά το zip που περιέχει το επίμαχο αρχείο pup, έχει κωδικό που σε οδηγεί στις γνωστές σελίδες που σου ζητούν το τηλέφωνο και σε βάζουν συνδρομητή σε SMS, πράγμα που το απέφυγα, από τη στιγμή που δεν ξέρω καν, αν όλη η ιστορία μια απάτη ή όχι!

μακρυα απ`αυτα.απατη ειναι.εχει ξεκαθαριστει απο τα σχετικα φορουμ,οτι μεχρι και σημερα,δεν εχει βρεθει software λυση για firmware πανω απο 3.55.
μονο με hardware downgrade εαν μπορεις να κανεις κατι.διαφορετικα αστην οπως ειναι.

Απάντηση: Re: PS3 downgrade

Και δε μου λέτε βρε παληκάρια αυτό εδώ τι είναι; Κατέβασα το αρχείο αλλά το zip που περιέχει το επίμαχο αρχείο pup, έχει κωδικό που σε οδηγεί στις γνωστές σελίδες που σου ζητούν το τηλέφωνο και σε βάζουν συνδρομητή σε SMS, πράγμα που το απέφυγα, από τη στιγμή που δεν ξέρω καν, αν όλη η ιστορία μια απάτη ή όχι!

Γι' αυτό δεν ξέρω τι είναι. Αλλά ξέρω ότι κάτι γίνεται. Μπες και στο παρακάτω λινκ και ψάξτο
www.tortuga-cove.com
Θα βρεις όλες τις εξελίξεις στην PS3 CFW σκηνή.

ΥΓ. Κάπου διάβασα ότι γίνεται software downgrade σε όλες τις κονσόλες που είχαν OFW 3.56 και μικρότερο από τη μαμά τους. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό σου λέω ψάξτο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: PS3 downgrade

για 3.56 μαλλον εχεις δικιο γιατι καπου το πηρε κι`εμενα το ματι μου.παραπανω ομως αποκλειεται.ετσι κι`αλλιως ο xamurabi,εχει περασει κατα πολυ την 4 οποτε δεν του κανει και παλι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 downgrade

για 3.56 μαλλον εχεις δικιο γιατι καπου το πηρε κι`εμενα το ματι μου.παραπανω ομως αποκλειεται.ετσι κι`αλλιως ο xamurabi,εχει περασει κατα πολυ την 4 οποτε δεν του κανει και παλι.

Όχι δεν σου 'εδωσα να καταλάβεις. Κάπου διάβασα ότι γίνεται downgrade σε όλες τις κονσόλες με οποιοδήποτε OFW αρκεί όταν κυκλοφόρησαν να είχαν περασμένο αρχικά max την 3.56.

μην διαβαζω τετοια πραματα παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να γινει downgrade χςρεις hardware,δεν μπορει γινει downgrade κατω απο 3.56 οταν προτεχε βγει ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Απάντηση: Re: PS3 downgrade

μην διαβαζω τετοια πραματα παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να γινει downgrade χςρεις hardware,δεν μπορει γινει downgrade κατω απο 3.56 οταν προτεχε βγει ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αυτό λέω και γω φίλε μου αν διαβάσεις προσεκτικά.

καλημερα, μαλον δεν το διατυπωσα σωστα και ζητω συγνωμη.Ηθελα να επικεντρωθω στο οτι δεν γινετε downgrade με εργοστασιακο κατω του 3.56