PS3 εγκατασταση παιχνιδιου?

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Υπαρχει τροπος να περασω παιxνιδι στο σκληρο δισκο και να παιζει απο εκει.Πχ το pro evolution και να μην χρειαζεται το DVD?Επισης υπαρχει τροπος να ξεκιναει κατευθειαν το παιχνιδι ανοιγοντας το playstation χωρις να χρειαζεται να το επιλεξω απο το menu??

Όταν ανοίγεις το ps3 και το Pro δισκάκι βρίσκεται μέσα, αρχίζει αυτόματα η έναρξη του παιχνιδιού. Νομίζω το ίδιο γίνεται με όλα τα blue ray παιχνίδια.

Απάντηση: Re: PS3 εγκατασταση παιχνιδιου?

Όταν ανοίγεις το ps3 και το Pro δισκάκι βρίσκεται μέσα, αρχίζει αυτόματα η έναρξη του παιχνιδιού. Νομίζω το ίδιο γίνεται με όλα τα blue ray παιχνίδια.
Δεν ισχύει αυτό που λες Κώστα.
Στο pro που αναφέρεις για παράδειγμα, έχει επιλογή εγκατάστασης στα settings μέσα στο παιχνίδι για προαιρετική εγκατάσταση.
Κάποια παιχνίδια κάνουν εγκατάσταση, κάποια δεν θέλουν καθόλου, σε άλλα αν θες κάνεις.

Επισεις να πω οτι και να γινεται εγκατασταση θα παιρνει πληροφοριες παλι απο το cd του παιχνιδιου,γιατι οπως ειπαμε κι αλλες φορες , αν γινοταν ολοκληρωτικη εγκατασταση θα νοικιαζαμε ενα παιχνιδι,θα το ''χωναμε'' στο σκληρο και οκ

Re: Απάντηση: Re: PS3 εγκατασταση παιχνιδιου?

Δεν ισχύει αυτό που λες Κώστα.
Στο pro που αναφέρεις για παράδειγμα, έχει επιλογή εγκατάστασης στα settings μέσα στο παιχνίδι για προαιρετική εγκατάσταση.
Κάποια παιχνίδια κάνουν εγκατάσταση, κάποια δεν θέλουν καθόλου, σε άλλα αν θες κάνεις.

Μιχάλη εμένα μου φορτώνει αυτόματα επειδή έχω κάνει install δηλαδή?
Τότε άκυρο στο προηγούμενο που έγραψα και σόρυ..

Πάντα φορτώνουν τα παιχνίδια Κώστα. Απλά σε μερικά σε ρωτά την 1η φορά για εγκατάσταση, σε άλλα δεν χρειάζεται καθόλου, ενώ σε άλλα λέει για προαιρετική εγκατάσταση αργότερα.