PS3 Firmware 2.17

Φτωχια

το τελος του πολεμου φανερωνει τις πρωτες επιπτωσεις του

...ούτε ένας υπότιτλος για divx?

...ούτε ενα in-game xmb?

ππππωω πωωω απαγοητευσηηηη....

Καλά πλάκα μας κάνουν; Περιμένουμε δεν ξέρω κι εγώ πόσο και βγάζουν ένα άκυρο firmware 2.17;;; Ωραία σε κάνα χρόνο θα βγάλουν το 2.17.186 που θα έχει και ξυπνητήρι. :HTEHETH63:

Από ότι έχω παρατηρήσει πάντως τα firmware της μορφής χ.χχ, πχ. 2.17, είναι για βελτίωση σταθερότητας κτλ.
Τα firmware που είναι της μορφής χ.χ0, πχ. 2.10, προσφέρουν κ κάποιο επιπλέον χαρακτηριστικό.

+10000
Ξεχάστε οτι ξερατε κύριοι... Το πολύ πολύ να δώσουν καποια στιγμή Profile 2.0 και αυτό ήταν..

Αν και πολυ φοβαμαι οτι εχεις δικιο (το εχω πει νωριτερα καπου αλλου)

λες να το αφησουν χωρις υποστηριξη των νεων hd audio formats?

Όπως σωστά επισημαίνει ο Μιχάλης, η "μεγάλες" προσθήκες θα γίνουν στο 2.50 και 3.00.

Ειναι (σχεδόν) παγκόσμιο consensus, τα version numbers να πηγαίνουν ως εξής :

a.b.c όπου

a = major release
b = major revision (may contain extra features)
c = minor revision (contains bug fixes)

το 2.17 που λέτε είναι στην πραγματικότητα 2.1.7 ΑΣΧΕΤΑ με το πως το βαφτίζει για ευρεία κατανάλωση η SONY !

Απο το πινακάκι παραπάνω, βγάζετε το τι περιμένετε να περιέχει....

Φίλιππος

ΥΓ: κάποια minor revisions δεν βλέπουν ποτέ το φώς της μέρας γιατι δεν είναι αρκετα σταθερά για να δωθούν στο ευρύ κοινό. Αυτό δεν σημαίνει οτι εσωτερικά δεν υπήρξαν, απλά το revision που τελικά θα βγει στον εξω κόσμο είναι cumulative, δηλαδή περιέχει και ΟΛΑ τα revisions που δεν κυκλοφόρησαν !

Last edited:
Και 5ψήφιος να γίνεις (σε posts) Γιάννη !! Είδα οτι έπιασες τη 1000άδα !!!!

Ευχαριστώ, αλλά ο σκοπός δεν είναι τα ποσά post έχεις αλλά αυτά που γράφεις.

Φιλικά...-bye-

Μπορει αλλα στο game κομματι του Ps3

Και εγώ ετσι νομιζω... Οσο διευρύνεται η αγορά των BR players και θα βγαίνουν σιγά σιγά και φθηνότερα κομματια, η Sony θα εστιάσει στο gaming χαρακτήρα του PS3 ο οποίος θα προσφέρει μεγαλύτερο περιθώριο κερδους..

ΤΟ ΒR κομμάτι το έχει κερδίσει έτσι και αλλιώς..

Οσο για το naming convention στα software/firmware versions προφανώς ισχύει οτι λενε τα παιδιά παραπάνω αλλά η ουσία είναι τι δινει το καθε version και οχι το ονομα.. Επι της ουσιας τιποτα δεν θα εμπόδιζε την Sony να δώσει το BR profile 2.0 στην 2.17 (και ας ειναι minor release)

Συγνώμη αλλά εγώ με τις διακοπές που κάνει η ΔΕΗ τώρα δεν τολμάω να κάνω firmware update και θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπ όψιν αυτό που λέω.

μολις τοβαλα
εχει στο time zone τη γη απο πισω
τπτ αλλο μεχρι τωρα δεν ειδα

Συγνώμη αλλά εγώ με τις διακοπές που κάνει η ΔΕΗ τώρα δεν τολμάω να κάνω firmware update και θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπ όψιν αυτό που λέω.

Γιαυτό φωνάζω (και με λενε υπερβολικό) για UPS (έστω και της πλάκας) οταν κανουμε firmware upgrade..

παιδια το πσ3 δεν παθενει τπτ ακομα και να κοπει το ρευμα καθως γινεται install
κανει revert στη προηγουμενη με το που το ανοιγεις
το επαθα
γαμω τη κολο δε@ πυ θελει και απεργιες