PS3 Firmware v2.70

Θα με συγχωρέσετε για την έκφρασή μου όταν είδα το νέο update είπα .... "π@π@ρια" !!!!
Και λοιπόν? Είδα σωστά ελληνικά στο browser! Γιατί που να @#$%^% δεν έβαλαν ένα ελληνικό character set (1253) στα system settings? Τόσο δύσκολο ήταν να το κάνουν!?!?
Δυστυχώς συνεχίζω να βλέπω Ιο_νιο_2008 αντί Ιούνιος 2008 στις φωτογραφίες που έχω αποθηκεύσει!!!
Άντε και με αυτό το ρυθμό το έχουμε σίγουρο ότι το 2010 στην v3.90 να δούμε επιτέλους "το φως το αληθινό"!!!!!

ps3 update 2.7

παιδια εχω βαλει να κατεβασω την 2.7 και παει τα ζωα μου αργα
ανεβαινει μια μια μοναδα το ποσοστο καθε 2 με 3 λεπτα
μηπως γνωριζει κανενασ γιατι το κανει αυτο...
60% ειναι το σημα στο ps3
μου εχει σπασει τα νευρα....

Απάντηση: ps3 update 2.7

για ποιο λογο γινεται αυτο μηπως ξερεις?
ολα τα προηγοθμενα τα εκανα απευθειας και δεν ειχα προβλημα εχει συμβει και σε αλλους αυτο η ειναι σπανιο φαινομενο..
α και κατι αλλο... ενα φιλαρακι δεν εχει συνδεση ιντερνετ.. αν του παω αυτο το update θα εχει και τα προηγουμενα μεσα η πρεπει να κανουμε ενα ενα..

ναι θα έχει και τα προηγούμενα μέσα....

download manager.... αλλιώς προκοπή δεν θα δείς...

free download manager(google it)

λοιπον δεν ξερω τι γινεται μαλλον ο opera ειναι προβληματικος...μου εβγαζε συνεχεια σφαλμα...
jonhbougiou εκανα το link copy paste ston ie και απο κει ανελαβε το free download manager στο οποιο ειδα να κατεβαζει με 1200 πραγμα ποθ δεν εχω ξαναδει ποτε μου...
τωρα θα το βαλω στο σονι για να δουμε επιτελους αν ειναι οκ η αναβαθμιση που λογικα θα ειναι χαρη σε εσας τους δυο που βοηθησατε και ευχαριστω...

"""""Φοβερή"""""" αναβάθμιση.... ΈΛΕΟΣ....
ΟΥΣΤ...:violent-smiley-030: