PS3 για HTPC? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Σίγουρα για τους περισσότερους τα παρακάτω δεν είναι καινούρια,καλό όμως είναι να αναφερθεί ακόμα μία χρήση της καταπληκτικής αυτής μηχανής.

Όπως λέει και ο τίτλος,για κάποιον που δεν θέλει να παιδεύεται με τις ιδιοτροπίες ενός Η/Υ,για κάποιον που θέλει με το πάτημα ΕΝΟΣ κουμπιού να έχει,χιλιάδες τραγούδια,τα HD κλιπάκια που έχει κατεβάσει και οτιδήποτε άλλο αποθηκεύεται σε ένα σκληρό δίσκο,τα πράγματα είναι απλά.
Συνδέει έναν εξωτερικό σκληρό στη usb του ps3 και τελείωσε.
Αρκεί ο δίσκος να είναι φορμαρισμένος κατά FAT32 και όχι NTFS.
Μάλιστα μπορεί να ακούει τα αγαπημένα του τραγούδια από το στερεοφωνικό του και να τα βλέπει με τα visualizations δημιουργεί το ps3 στην τηλεόραση ή τον προβολέα.

Ακόμα και εάν είναι τόσο απλό, FAT 32 = NO GO για HD MOVIES (HD-DVD, BLU RAY) λόγω περιορισμού στο μέγιστο μέγεθος αρχείου

Δεν νομίζω οτι έχει τις multi format δυνατότητες ενος HTPC σε καμμία περίπτωση..

Και δεν ξέρω εαν η Sony με την γνωστή φιλοσοφία που την διακατέχει σε τέτοια θέματα θα το κάνει ποτέ ενα πραγματικό media server

Όπως λέει και ο τίτλος,για κάποιον που δεν θέλει να παιδεύεται με τις ιδιοτροπίες ενός Η/Υ,για κάποιον που θέλει με το πάτημα ΕΝΟΣ κουμπιού να έχει,χιλιάδες τραγούδια,τα HD κλιπάκια που έχει κατεβάσει...

Να παρω ενα ps3 για HD clips και οχι HD movies (>4gb) ειναι το λιγοτερο ανοητο και προτειμω να με πεδευει λιγο παραπανω η μεταφορα του μικρου media PC μου απο το γραφειο στο σαλονι...
Αν ειχαμε μεινει στα HD clips θα ειχαμε σκασει τοσο καιρο απο το κακο μας!!! :afro:
Πιστευω ειμαι απο αυτους που ξεκινησαν αργα το download των HD και εχω μονο 230 τιτλους που ΟΛΟΙ ειναι >4gb... ακομη και οι 720p.x264 που κατεβαζω πλεον για οικονομια χωρου...
Η απαντηση (/ερωτηση) μου στο ερωτημα που θετεις ειναι...

ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ?