ps3 και αναπαραγωγη bd-rw

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,202
Μεταμορφωση
Ξερετε αν το ps3 παιζει γραμμενα δισκακια blu ray rewritable 50gb?
Aν παρω δηλαδη ενα .iso backup μιας αυθεντικης ταινιας και την γραψω σε ενα rewritable blu ray δισκακι θα το παιξει?
Ξερω σιγουρα οτι αρκετα stand alone players το κανουν, αλλα για το ps3 κραταω μια πισινη...

Σε ευχαριστω πολυ για το λινκ αλλα δεν πολυκαταλαβαινω αυτα που γραφουν περι old new και full bd.
Αυτο που περιγραφω οτι θελω να κανω (εγγραφη full bd rip or .iso) σε κανονικο 50αρι επανεγγραψιμο δισκακι σε ποια κατηγορια κολλαει?

Εχει ακουσει κανεις αν η αναπαραγωγή δισκων επιβαρύνει κατα πολυ το laser του ps3 σε βαθμό που δε συνισταται η χρηση του σαν player??
Αυτό μου ανεφερε πωλητης διαδικτυακου καταστηματος που φερεται ενημερωμενο σε τεχνικα θεματα

Εχει ακουσει κανεις αν η αναπαραγωγή δισκων επιβαρύνει κατα πολυ το laser του ps3 σε βαθμό που δε συνισταται η χρηση του σαν player??
Αυτό μου ανεφερε πωλητης διαδικτυακου καταστηματος που φερεται ενημερωμενο σε τεχνικα θεματα

Χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο για να σου απαντησω απλα αναρωτιεμαι αν μετα απο αυτο σου μιλησε για τα ολοκαινουρια καταπληκτικα standalone bluray players που φανταζομαι οτι μολις θα παρελαβαν και τα οποια δεν κουραζονται καθολου απο την αναπαραγωγη δισκων, ισα ισα που αυτη ειναι η δουλεια τους εεε???
:antlers: :grandpa:

Χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο για να σου απαντησω απλα αναρωτιεμαι αν μετα απο αυτο σου μιλησε για τα ολοκαινουρια καταπληκτικα standalone bluray players που φανταζομαι οτι μολις θα παρελαβαν και τα οποια δεν κουραζονται καθολου απο την αναπαραγωγη δισκων, ισα ισα που αυτη ειναι η δουλεια τους εεε???
:antlers: :grandpa:
Αυτοι πουλανε κυριως ps και κονσολες και συνεχισε να μου μιλαει για το ps3. Παντως δεν αποκλείω να ηθελε αν πουλησει ΚΑΙ ενα player.
εσυ εχεις ps3 ? το χρησιμοποιείς πολυ σαν BR?

Εχω Ps3 αλλα θα ειναι ψεμα αν σου πω οτι το χρησιμοποιω πολυ σαν player.Παντως δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο.

τελικα κατι bdrw που ειχα δοκιμασει στο ps3 fat ΔΕΝ επαιζαν (ψιλολογικο ισως).
Με το slim δεν ξερω τι παιζει.