PS3 και backup

Leonid

AVClub Addicted Member
29 June 2010
2,813
Έχω περίπου 3,5 χρόνια το PS3 FAT 60 GB. Είμαι φανατικός των Grant turismo και γι´αυτό το λόγο δεν έχει παίξει πολύ. Τώρα όμως με το GT5 θα τραβήξει ζόρι.
Με αφορμή λοιπόν αυτά που διάβασα πρόσφατα για προβλήματα που βγάζουν με τη θερμική πάστα και χαλάνε, θέλησα να κάνω backup, τουλάχιστον άμα έρθει η κακή ώρα μη χάσω ότι έχει μέσα.
Γνωρίζω πως γίνεται η διαδικασία του backup αλλά έχω την εξής απορία:
Με ένα usb flash 16 GB , που έχω, δε γίνεται δουλειά, γιατί λόγω μεγέθους των αρχείων, χρειάζομαι φλασάκι 32 GB. Δε θα είχα πρόβλημα να αγοράσω ένα, αλλά αν δε κάνω λάθος σε fat 32 γράφονται έως 4 GB. To GT5 όμως που είναι γραμμένο στο σκληρό είναι πάνω από 6 GB, πως λοιπόν θα το κάνει αντιγραφή , γίνεται;
Επίσης, επειδή έχω και ένα εξωτερικό σκληρό Seagate 500 GB, αλλά σε NTFS, μπορώ να κάνω με αυτόν δουλειά , και πως;
Παρακαλώ βοήθεια, ευχαριστώ.
icon9.gif

Μπορει να εχει γραφτει στον σκληρο αλλα σιγουρα δεν ειναι 1 αρχειο αλλα πολλα μικροτερα.

Re: Απάντηση: PS3 και backup

Μπορει να εχει γραφτει στον σκληρο αλλα σιγουρα δεν ειναι 1 αρχειο αλλα πολλα μικροτερα.
Οπότε από ότι καταλαβαίνω μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με ένα φλασάκι 32αρι. Ωραία.
Μπορώ να κάνω δουλειά και με το σκληρό που ανέφερα πιο πρίν, και πως;
Ευχαριστώ.

Μπορώ να κάνω δουλειά και με το σκληρό που ανέφερα πιο πρίν, και πως;
Ευχαριστώ.

Settings -> System settings -> Backup Utility‎

Ο σκληρός δίσκος USB, θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος με το σύστημα αρχείων FAT32 για να αναγνωριστεί και να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας.

Settings -> System settings -> Backup Utility‎

Ο σκληρός δίσκος USB, θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος με το σύστημα αρχείων FAT32 για να αναγνωριστεί και να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας.
Το γνωρίζω αυτό, αλλά επίσης γνωρίζω πως είναι και ολόκληρη ιστορία να γίνει.
προτιμώ λοιπόν με ένα 32αρι φλασάκι να κάνω τη δουλεία μου , και να το έχω μόνο για backup του PS3, αρκεί να γίνεται αυτό.
Είναι λοιπόν σίγουρο οτι γίνεται, και με τα αρχεία του GT5;

Ναι, μπορεις να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε Memory Stick, SD Memory Card, CompactFlash και σε USB συσκευές.