PS3 kai Blu-Ray ΕΡΩΤΗΣΗ

jnsimos

New member
5 June 2007
12
Athens
Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ας πούμε "επικίνδυνη ερώτηση"... Λοιπόν, αν καταβάσω από το internet κάποιο blu-ray σε κομμάτια από rapidshare θα μπορώ να το παίξω στον playstation? Σημείωση: ΔΕΝ εχω blu-ray writter.

Απόσο γνωρίζω το ps3 παίζει μόνο ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ δισκάκια Blue-ray και τίποτε άλλο. Δεν παίζει καν γραμμένα δισκάκια με προσωπικά video. Τώρα, αν μετατρέψεις το αρχείο σε div-x ή κάτι άλλο δεν ξέρω... Αλλά δεν θα είναι πια blue ray...

Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ας πούμε "επικίνδυνη ερώτηση"... Λοιπόν, αν καταβάσω από το internet κάποιο blu-ray σε κομμάτια από rapidshare θα μπορώ να το παίξω στον playstation? Σημείωση: ΔΕΝ εχω blu-ray writter.
Tι μορφή (προέκταση) έχει το αρχείο όταν αποσυμπιέσεις τα κομμάτια?
Είναι .mkv των 4.5gb (γύρω στα 46 parts) ή είναι ασυμπίεστο BDrip των 25+gb (282+ parts!)??

djx33, δεν έχω ιδέα... Δεν έχω κατεβάσει ακόμα τίποτα αλλά το ψιλοσκέφτομαι. Anyway πες μου αν θες τι κάνουμε με τα formats που αναφέρεις πιο πάνω να δούμε.

Συνήθως κατεβάζουμε τα .mkv που είναι BDrips συμπιεσμένα σε αυτό το format (matroska) με ελάχιστη απώλεια... Δεν μπορείς να τα δεις στο ps3 γιατί δεν υποστηρίζονται (ακόμα). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το tversity για να τα σερβίρει στο ps3 στο φορματ που αναγνωρίζει αλλά τότε δεν θα'ναι hd ποιότητα...

:flipout:

αστο καλυτερα.

Πως μπορώ να περάσω υπότιτλους σε κατεβασμένη ταινία blu-ray 20g και να το γράψω σε BR-R όπως το"convertxtodvd" σε DVD, σε BLU-RAY ξέρετε κάποιο πρόγραμμα?