PS3 ΚΑΙ INFOCUS 4805

vw1300

New member
28 November 2006
9
ΧΑΛΚΙΔΑ
Γεια σας παιδια.Θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να ρωτησω κατι για το PS3.Το περιμενω απο μερα σε μερα να μου ερθει.Το ειχα στην κατοχη μου για ενα απογευμα,αλλα επειδη ηταν χτυπημενο το επεστρεψα και περιμενω να ερθει καινουριο.Λοιπον εχω και εναν infocus 4805 και θα ηθελα να ρωτησω αν τα εχει συνδεση κανεις μεταξυ τους?Εχουν κανενα προβλημα συμβατοτητας?και τι καλωδιο θα χρειαστω?Απλα ενα hdmi to dvi ή πρεπει το dvi να το ζητησω καπως?και φυσικα απο που θα προμηθευτω ενα τετοιο καλωδιο γιατι εδω χαλκιδα δεν συνενοησε ευκολα με τους πωλητες.Θα υπαρχει κατι τετοιο στο eshop?
Ευχαριστω!;)

Οι infocus στα παλιότερα μοντέλα τους όπως ο 4805 χρησιμοποιούσαν μια παραλλαγή του DVI που το ονόμαζαν Μ1. Οι πιο καλοί από τους δυνατούς συνδιασμούς για να συνδέσεις PS3-4805 είναι:
1. καλώδιο HDMI-M1
2.Καλώδιο HDMI-HDMI και αντάπτορας ΗDΜΙ-Μ1
Θα σου έλεγα μην μπλέξεις καθόλου με DVI. Κατά την άποψή μου πάρε ένα καλώδιο HDMI-HDMI και έναν αντάπτορα HDMI-M1 ώστε αν αλλάξεις τον προβολέα να σου μείνει το καλώδιο.
To κόστος του αντάπτορα είναι περίπου στα 45 ευρώ. Ο καλύτερος τρόπος να το βρεις είναι από την Τηλεοπτική γιατί είναι σχετικά σπάνιος στην αγορά.

Το παντρεμα αυτων των δυο μηχανιματων το εχει κανει κανεις?Τι λεει η εικονα του infocus στην προβολη ταινιων απο το PS3?

Είναι SD προβολέας , ναι μεν το αποτέλεσμα είναι καλό , εφόσον έχεις συνηθίσει το κοτετσόσυρμα , αλλά αμα δεις τον χειρότερο 720p προβολέα , μετά δεν έχεις επιστροφή ...