N nlack1 New member 15 January 2009 7 25 January 2009 #1 Γίνετε να ακόυσω τον ήχο του PS3 μέσω του sony dav dz110?Aν ναι με ποιόν τρόπο γιατί είμαι και λίγο ασχετος?
Γίνετε να ακόυσω τον ήχο του PS3 μέσω του sony dav dz110?Aν ναι με ποιόν τρόπο γιατί είμαι και λίγο ασχετος?
JohnBougiou Supreme Member 17 January 2007 3,385 Athens 25 January 2009 #2 Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα παρακάτω σχετικά θέματα, θα σου λύσουν τις απορίες. Σύνδεση PS3 με ενισχυτή (HDMI) και TV(Component AV Cable) Σύνδεση PS3 με LCD TV και Ραδιοενισχυτή Ερώτηση για σύνδεση καλωδίων
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα παρακάτω σχετικά θέματα, θα σου λύσουν τις απορίες. Σύνδεση PS3 με ενισχυτή (HDMI) και TV(Component AV Cable) Σύνδεση PS3 με LCD TV και Ραδιοενισχυτή Ερώτηση για σύνδεση καλωδίων
N nlack1 New member 15 January 2009 7 27 January 2009 #3 JohnBougiou said: Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα παρακάτω σχετικά θέματα, θα σου λύσουν τις απορίες. Σύνδεση PS3 με ενισχυτή (HDMI) και TV(Component AV Cable) Σύνδεση PS3 με LCD TV και Ραδιοενισχυτή Ερώτηση για σύνδεση καλωδίων Click to expand... Εαν κατάλαβα από αυτά που διάβασα ,αφου το σύστημα που έχω δεν έχει θυρα οπτικής ίνας ούτε θύρα HDMI ,δεν μπορώ να ακούσω 5.1 ήχο από το ηχοσύστημα.Ετσι δεν είναι?
JohnBougiou said: Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα παρακάτω σχετικά θέματα, θα σου λύσουν τις απορίες. Σύνδεση PS3 με ενισχυτή (HDMI) και TV(Component AV Cable) Σύνδεση PS3 με LCD TV και Ραδιοενισχυτή Ερώτηση για σύνδεση καλωδίων Click to expand... Εαν κατάλαβα από αυτά που διάβασα ,αφου το σύστημα που έχω δεν έχει θυρα οπτικής ίνας ούτε θύρα HDMI ,δεν μπορώ να ακούσω 5.1 ήχο από το ηχοσύστημα.Ετσι δεν είναι?
xamurabi AVClub Addicted Member 9 February 2007 1,650 By the Lake 27 January 2009 #5 Δυστυχώς ναι! Μόνο stereo ήχος μπορεί να περάσει στον ενισχυτή σου! Last edited: 27 January 2009