PS3 : Κλασσικη Περιπτωση Βλαβης...

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
Καλησπερα σας
Εχω ενα ps3 60GB αγορασμενο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε. Σπανια (εως ποτε) το χρησημοποιω πανω απο 2 ωρες την ημερα, αποκλειστικα για gaming. Μεχρι σημερα κανενα προβλημα, μα το απογευμα που ειχα παιξει καμια ωριτσα ξαφνικα εσβησε μονο του και μετα αναβοσβηνε το κοκκινο λαμπακι!
Δοκιμασα να κρατησω αρκετη ωρα το κουμπι του πατημενο δεν εκανε το restart που επιδιωκα, οποτε αναγκαστικα και εκλεισα τον διακοπτη απο πισω. Επειτα πατωντας το eject βγηκε το παιχνιδι απο μεσα και ξαναξεκινησε αλλα εβγαλε μια οθονη οτι το εκλεισα με λαθος τροπο και ξαναεσβησε. Να μην τα πολυλογω οποτε παω να το ανοιξω (απο το χειριστηριο δεν) ακουγεται αρχικα ο ανεμηστηρας αναβει πρασινο για κανενα δευτερολεπτο μετα στιγμιαια γινεται κιτρινο και τελικα κλεινει μενοντας μετα το κοκκινο να αναβοσβηνει...
Σας θυμιζει κατι η περιπτωση του;
Αν ναι πειτε μου που να το στειλω και ποσο εκτιματε οτοι θα μου στοιχησει
Ευχαριστω
Γιωργος
Υ.Γ: κοιτα %αμωτο και περιμενα ολο χαρα την Πεμπτη το Heavy Rain που ειχα προ παραγγειλει...

Ευχαριστω πολυ παιδες!

Το εστειλα σημερα στο easy buy world για επισκευη και περιμενω να μαθω τιμη για να κρινω αν συμφερει να το φτιαξω.
Οσο συνεχιζω να το ψαχνω παντως αντιλαμβανομαι πως καποια στιγμη παλι θα τεζαρει οποτε (αφου εχω κ το χρημα) σκεφτομαι να δεχτω μονο αν μου ζητησουν λιγοτερα απο 50 ευρω κανα προχωρησω αμεσα στην αγορα ενος slim 120GB.

Πως κρινετε το σκεπτικο μου

αυτό έκανα και εγώ...το παλιό το έφτιαξα και το έχω στο γραφείο μαζί με τον υπολογιστή ;)

To ebw μου το βγαλε ανεγχειρητο ... ε μη επισκευασιμο ηθελα να πω!!!
Νιωθω απολυτα δικαιωμενος που βιαστηκα να παρω το slim