PS3 Loader

Κάπως έτσι κ εγώ σκέφτομαι, μαζί σου. :ernaehrung004:
Πήρα τα pro evo 2008, resistance, blazing angles, cod 3, nba 2k7 & grand turismo prologue, όλα από το εξωτερικό εκτός του ποδοσφαίρου με 40-50% φθηνότερα κ είμαι οκ για πολύ καιρό. Περιμένω κ εγώ το gta κ το gt5 ολόκληρο κ θα είμαι σούπερ !

+1 και απο μενα! :grandpa:

Πηρα απο ebay τα Heavenly sword, Ninja Gaiden Sigma, και Assasin's Creed, πολυ φθηνα, και απο play.com το Uncharted Drake's Fortune στα 50 ευρω (απο 72 που ειχε εδω), και ειμαι ΟΚ!

Για την ωρα ΔΕΝ εχω ΟΥΤΕ και PS3 για να παιξω, γιατι μου χαλασε και περιμενω να μου στειλουν το καινουργιο απο το service....:violent-smiley-030:

Και οταν με το καλο βγουν τα GT5 , GTA, Residen Evil 5, Tekken 5, και Metal Gear Solid, θα τα παρω κι αυτά και θα ειμαι οκ!

Blu-Ray δεν εχω παιξει ακομα γιατι κατεβαζω τις ταινιες σε mkv και τις παιζω απο το PC, αλλά αργότερα που θα νοικιαζουν και τα videoclub και θα υπαρχουν και διαφορες προσφορες, τοτε θα παρω καποια που να αξιζουν...:antlers:

Διονύση αυτά που πήρες απο ebay, είναι κλειδωμένα σε κάποιο region ή όχι?
και πόσο περίπου τα πήρες?

Οχι!

Region Free.... Απο ebay.uk (Αγγλία -PAL)

Τα Heavenly sword και Ninja Gaiden 30-35 ευρω (μαζι με τα εξοδα αποστολης ελαφρως μεταχειρισμενα) και το Assasin's στα 45 ευρω καινουργιο (σφραγισμένο)!:drummer:

Υ.Γ. Μπορουσα να βρω και χαμηλοτερες τιμες, αλλα δεν ειχα υπομονη να περιμενω να τελειωσουν καποιες δημοπρασιες για να τις χτυπησω...

Last edited:
Όλα τα παιχνίδια του ps3 είναι χωρίς περιοχή, κοινώς είναι region free !
Εγώ όλα τα αγοράζω από το αμερικάνικο Ebay, πληρώνω με paypal με δολλάρια κ συνήθως οι αγορές μου είναι από hong kong, taiwan, κτλ, από πωλητές με πολλές θετικές αξιολογήσεις.
Πάνω από 45 ευρώ δεν έχω πληρώσει παιχνίδι !

αυτό είδα κι εγώ! Συμφέρει να αγοράζεις απο ebay πληρώνοντας σε δολλάρια μιας και η ισοτιμία σήμερα έφτασε το 1.49 !!! Στο βρετανικό που κοίταξα οι τιμές για τα καινούρια είναι παραπλήσιες του play.com όταν πλέον λήγει η δημοπρασία.

Φίλε Μιχάλη Κορ. έχεις να μου συστήσεις κάποιο λινκ απο ebay store τύπου που αγόρασες εσύ παιχνίδια?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Όχι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο.
Ψάχνω έναν τίτλο κ ανάλογα τι με συμφέρει, έχοντας στο μυαλό τα παραπάνω που σου είπα, τον αγοράζω.