PS3 - Προτάσεις για τίτλους

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,514
Ελευσίνα
Μιας και σχετικά νέος στον χώρο, μπορείτε να μου προτεινεται 2-3 τίτλους για χαλαρό - παρεϊστικο gaming ενηλίκων (και των 2 φύλλων) (οχι τόσο αθλητικού περιεχομένου). :BDBDG54:

thnx

για χαλαρό - παρεϊστικο gaming ενηλίκων (και των 2 φύλλων) (οχι τόσο αθλητικού περιεχομένου). :BDBDG54:

thnx

Δεν υπαρχει πιο χαλαρο και διασκεδαστικο παιχνιδι παρεας απο το buzz παγκοσμιο κουιζ :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: PS3 - Προτάσεις για τίτλους

Δεν υπαρχει πιο χαλαρο και διασκεδαστικο παιχνιδι παρεας απο το buzz παγκοσμιο κουιζ :2thumb22sup:

Thanks!!! Καλοοο! στην λιστα λοιπον!

Και κατι ποιο "action" θα ηθελα στις επιλογές!

buzz και Little big planet απο μένα. απλά για να το ευχαριστηθεί η παρέα το little big planet πρεπει να υπάρχουν πολλά χειριστήρια. Είναι πλέον σημειο αναφοράς των παρεών μου και τα 2 αφού είναι ισάξιες εναλλακτικές του "βλέπουμε ταινία"/ "παίζουμε χαρτάκι"
Προειδοποίηση: το buzz ειναι άκρως εθιστικό παιχνίδι για ξερόλες που τα πάνε καλά. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα να τους σηκώσεις από τον καναπέ... :P

Φοβερό action παιχνιδάκι και ΠΑΜΦΘΗΝΟ (14 ευρώ από ebw.gr), λόγω του ότι έχει γίνει Platinum, είναι το Ιnfamous.

Το αγόρασα πριν λίγες μέρες και το έχω λιώσει πραγματικά... Συστήνεται ανεπιφύλακτα, ειδικά για τα λεφτά του.

Είναι και καλό ζέσταμα για το sequel που βγαίνει κάποια στιγμή σύντομα, και από τα screenshots που έχω δει είναι "αλλού".

Last edited:
Ωραιο το Infamous αλλα νομιζω οχι για παρέα 2 ατομων+ Θα περιμενω το 2 για τις "μοναχικες" στιγμες εκτος SC2 :)

Το Little big planet δείχνει να εχει πολυ χαβαλέ.

Κριτηριο στα games που ψάχνω ειναι το υψηλό WAF φυσικά...

Re: Απάντηση: PS3 - Προτάσεις για τίτλους

Ωραιο το Infamous αλλα νομιζω οχι για παρέα 2 ατομων+ Θα περιμενω το 2 για τις "μοναχικες" στιγμες εκτος SC2 :)

Ναι βρε δεν είναι σε καμία περίπτωση για δύο, το πρότεινα επειδή μίλησες και για action games...

Υψηλό WAF στο Little Big Planet ασυζητητί...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 - Προτάσεις για τίτλους

Κατι τετοιο εννουσα "action" . :) :flipout:

Α εσύ μιλάς για hardcore gaming... :D:D:D

Ξέχασα... Απίστευτο παιχνίδι, που θα σε εθίσει μέχρι τελικής πτώσεως, έχει υψηλότατο WAF, και θα το τερματίσετε μαζί (εγώ όλες τις ώρες διπλός το έπαιζα, παρ'όλο που είναι για έναν παίκτη, εγώ χτυπιόμουν στο controller και η κοπελιά κοιτούσε αποσβωλομένη τι συνέβαινε επί της οθόνης) είναι το Heavy Rain. Συστήνεται ανεπιφύλακτα, ίσως από τις καλύτερες κυκλοφορίες του PS3 ως τώρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 - Προτάσεις για τίτλους

εγώ όλες τις ώρες διπλός το έπαιζα, παρ'όλο που είναι για έναν παίκτη, εγώ χτυπιόμουν στο controller και η κοπελιά κοιτούσε αποσβωλομένη τι συνέβαινε επί της οθόνης.

Αυτο προβλεπω να συμβαινει και εδω!!!! :flipout::flipout::flipout:

Τσίμπα το σε πολύ καλή τιμή από εδώ

Αξίζει πραγματικά τον κόπο, και έχει και πολύ μεγάλη αξία αφού το τελειώσεις, μια και μπορείς να το παίξεις με τελείως διαφορετικούς τρόπους, κάθε επιλογή που κάνεις μέσα στο παιχνίδι αλλάζει τη ροή.

PORTAL, θα το βρεις στο πακέτο του ORANGE BOX (Half Life).
Παίζεται με ένα χειριστήριο αλλά μπορούν να συμμετέχουν πολλοί… με τις προτάσεις τους!

Re: Απάντηση: PS3 - Προτάσεις για τίτλους

To heavy rain βγαινει σε λιγες μέρες σε MOVE εκδοση.
Αξίζει να περιμένω η αγοραζω το κλασσικο?

Κανείς δε μπορεί να ξέρει μέχρι να το δούμε. Στο κλασσικό ο χειρισμός ήταν ωραιότατος πάντως, τον συνηθιζες γρήγορα και σε βοηθούσε να μπεις "μέσα" στο παιχνίδι...

Δεδομένου ότι η MOVE έκδοση θα πουλιέται ως νέα κυκλοφορία,άρα και ακριβή, μάλλον θα διάλεγα την κλασσική που κινείται στις 35 λίρες περίπου... (ή και λιγότερο)

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 - Προτάσεις για τίτλους

Κανείς δε μπορεί να ξέρει μέχρι να το δούμε. Στο κλασσικό ο χειρισμός ήταν ωραιότατος πάντως, τον συνηθιζες γρήγορα και σε βοηθούσε να μπεις "μέσα" στο παιχνίδι...

Δεδομένου ότι η MOVE έκδοση θα πουλιέται ως νέα κυκλοφορία,άρα και ακριβή, μάλλον θα διάλεγα την κλασσική που κινείται στις 35 λίρες περίπου... (ή και λιγότερο)

τοσο το εχει και προπαραγγελια την move έκδοση στο play.com