PS3 στα 359!!!!!!!!!!

kdgonida

Established Member
26 November 2007
135
Νικαια
Παιδες βασιμες πληροφοριες οτι την Κυριακη 23/12 το carefour θα βαλει προσφορα το ps3 -20%,στα 359 δηλαδη!!!!!!!!!!!!!Προσοχη η προσφορα θα ισχυει μονο για την κυριακη και ειναι για την εκδοση με τα 40gb.Ελπιζω να ισχυει και να μην βγω ψευτης.

ΥΓ.Το φιλαρακι δουλευει στο carefour πειραια

Τώρα τις γιορτές να περιμένετε από παντού προσφορές που όμως θα είναι για πολύ περιορισμένα κομμάτια . Πχ Σήμερα μας έδωσαν 300 κομμάτια PS2 για να φύγουν με 99
Αν ισχύει κάτι τέτοιο τρέξτε να προλάβετε

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, αν και ποτέ μου δεν κατάλαβα πότε είναι

καλύτερα για αγορές : κατά την διάρκεια των εορτών ή μετά στις εκπτώσεις ?

Αυτό θα περιλαμβάνει κονσόλα +χειριστήριο ?

Last edited:
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, αν και ποτέ μου δεν κατάλαβα πότε είναι

καλύτερα για αγορές : κατά την διάρκεια των εορτών ή μετά στις εκπτώσεις ?

Αυτό θα περιλαμβάνει κονσόλα +χειριστήριο ?

Mε 359 ειναι καλυτερα ........οποτεδηποτε .
Φιλος μου στην κυπρο που πουλιετε 399 μου ειπε οτι βγαζουν η 60 η 90 ευρω το κομματι ( δουλευει εκτελωνιστης) δεν θυμαμε ποιο απο τα δυο ειναι.
Αλλωστε δεν προκειτε να μεινη και κανενα απουλητο για να ανυσηχει η επιχειρηση .

Και εγώ στην Κύπρο όταν το πήρα στα 338 υπήρχαν μονο περιπου 15 κομμάτια και οποιος προλάβει. Αυτό το κάνουν πολλοί για να τραβήξουν πελάτες.
Αφού για να καταλάβετε το πρωί περίμεναν ουρές έξω και όταν μπήκαν μέσα και δεν βρήκαν PS3 είχε γίνει χαμός!!!

:furious3::furious3:Παίδες το PS3 40gb εκτός από τα παιχνίδια του PS2 δεν παίζει ούτε δισκάκια με SUPER AUDIO CD.Θα μου πείς και ποιός έχει δισκάκια μουσικής με αυτό το φορμά? Και όμως υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι θα το συνδίαζαν όπως πχ. εγώ!!Σε λίγο όπως πάει θα λέμε τι παίζει τελικά αυτό το κ@λ´@ μηχάνημα.:furious3::furious3::furious3:Γι αυτό σκέφτομαι να το δώσω όπως είναι στην κούτα του ακόμα.:rifle:

Παιδες βασιμες πληροφοριες οτι την Κυριακη 23/12 το carefour θα βαλει προσφορα το ps3 -20%,στα 359 δηλαδη!!!!!!!!!!!!!Προσοχη η προσφορα θα ισχυει μονο για την κυριακη και ειναι για την εκδοση με τα 40gb.Ελπιζω να ισχυει και να μην βγω ψευτης.

ΥΓ.Το φιλαρακι δουλευει στο carefour πειραια

Κάποιο νέο από τον φίλο σου? Υπάρχει περίπτωση να το κάνουν έως την Πρωτοχρονιά?

Last edited:
Κατ 'αρχας καλως ηρθες στην παρεα και χρονια πολλα.

Το πακετο των 359 τι περιελαμβανε ?
Δωρο (-α) ειχε ?

Κατ 'αρχας καλως ηρθες στην παρεα και χρονια πολλα.

Το πακετο των 359 τι περιελαμβανε ?
Δωρο (-α) ειχε ?

Ήτανε το πακέτο των 449 με έκπτωση το οποίο δεν έχει τίποτα έξτρα ούτε κάποιο παιχνίδι δώρο. Το καλό είναι ότι έχει 20% έκπτωση και στους τίτλους παιχνιδιών. Για να γίνει η έκπτωση πρέπει να έχετε την καρτούλα του club carrefour που βγαίνει δωρεάν σε ένα λεπτό. Το κατάστημα που πήγα ήταν αυτό του Ρέντη.

Re: Απάντηση: PS3 στα 359!!!!!!!!!!

Ισχυει και αυριο ?

Ισχυει και αυριο παιδια αλλα οποιος προλαβει τον Κυριον ειδε!!!!Και μενα σημερα με ενημερωσε ξανα το φιλαρακι που ελεγα αλλα η αγορα εχει γινει ηδη απο το πλαισιο.Στο καταστημα στο πασαλιμανι δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο!!!!!!!!

πάντως αν θέλετε να συνδιάσετε τη κονσόλα με κάποιο δώρο (games ή gamepad) το ίδιο θα σας βγει και από άλλα καταστήματα (π.χ. πλαισιο, multirama).