PS4 games?

Με σχετική απογοήτευση διαπίστωσα ότι όλα αυτά τα δεκάδες παιχνίδια που έβλεπα να φιγουράρουν στο Amazon και στο YouTube ως εξαίρετα PS4 (συχνά exclusive) games είναι under development με ημερομηνίες από τον Ιούνιο έως τον.... Δεκέμβριο (Order of 18something).

Τελικά ρε παιδιά υπάρχει κάτι καλό να μας κάνει απόσβεση την παρούσα στιγμή;

Μια και δεν βλέπω τίποτα του τύπου μου (Heavy Rain, Portal, Pro), δε με ενδιαφέρει τόσο το τι, παίζουμε απ'ολα, απλά θα ήθελα κάτι που να είναι φτιαγμένο σαν τίτλος νέας γενιάς και όχι απλά port. Πρώτες επιλογές που σκέφτομαι είναι κάτι ανάμεσα στα:

Assassin's Creed 4
Call of Duty Ghosts
Lego Movie (or Super heroes) - για χαβαλέ
FIFA (για διπλό)
Killone (είχα το 2 και δε με είχε ενθουσιάσει, μάλλον για shootemup θα προτιμούσα το COD)

Από τα παραπάνω ποιό θεωρείτε ότι πράγματι υποστηρίζει τον χαρακτηρισμό "Νext Generation"?

Απο ολα αυτα που εχεις γραψει χαλαρα το Assasins Creed..
Το περιμενω απο μερα σε μερα..
Το Killzone θα σε ανταμειψει απο θεμα γραφικων ετσι ωστε να καταλαβεις το τι προκειται να δουμε στην νεα κονσολα απο εδω και περα οταν φτιαχνεται ενα παιχνιδι με βαρος σε αυτον τον τομεα..
Κατα τα αλλα το Killzone απο πλευρας gameplay κτλ θα το ξεχασεις συντομα,δεν ειναι απο τα παιχνιδια που σε τραβανε να τα παιξεις και 2η φορα.
Εγω το Battlefield το εβαλα για πουλημα,δεν με ξετρελανε,περιμενα πιο πολλα..
Το Fifa το ειδα να το παιζουν στο Πλαισιο κατι πιτσιρικαδες και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο παιχνιδι,εαν σε τραβαει και δεν εισαι fan του Pro,χτυπα το..
Καλα το 2k14 ειναι κουκλα,εγω επαθα πλακα δεν το περιμενα γιατι το περσινο για το PS3 ηταν αστα να πανε,δεν βλεποταν..
Φετος το εκαναν απλα υπεροχο!!

Last edited:
Εγώ πήρα το ps4 μόνο και μόνο για το nba 2k14, όντως πάρα πολύ καλό. Κόλλησα επίσης με το resogun, απλό αλλά εθιστικο μου έφερε μνήμες από το κόλλημα που είχα με το...... space invaders.... στο Atari 2600 :earmuffs: Το assassin greed το πήρα για να δω την διαφορά με το ps3 μιας και με 10 ευρώ σου έδιναν δυνατότητα αναβάθμισης αν το είχες αγοράσει στο ps3 είναι σαφώς καλύτερο αλλά προσωπικά δεν ενθουσιαστηκα τόσο όσο τα review που είναι διθυραμβικά και το αποκαλούν το καλύτερο στο ps4.

Last edited:
αν και ειπες δε θελεις παιχνιδια που εχουν εγιναν porting στο 4
εγω θα ριχνα και μια ματια στο tomb raider origins

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Νομίζω ότι αν είναι τέτοιου τύπου εξερεύνησης, το Assassin's είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, γι'αυτό και το τσίμπησα, με μάλλον το δεύτερο (και τελευταίο για την ώρα γιατί χρεωκοπήσαμε) να'ναι το FIFA.

... μένει να'ρθει και το PS4 τώρα... :guitarist:

Λοιπόν το Assassin's Creed μπορεί να είναι ξεκάθαρα port, αλλά βάζει τα δυνατά του να "δείξει" καινούριο. Έχουν προσέξει πολύ τα textures, σε εντυπωσιακό βαθμό, και τους φωτισμούς, και τα δύο ξεκάθαρα εκτός των κυβικών του PS3, αλλά τα πολύγωνα (στα πρόσωπα κυρίως) δείχνουν ότι πρόκειται περί port.

Πάντως γενικώς οπτικά είναι χάρμα οφθαλμών (με βάση όσα ήξερα από το 3). Περιμένω βέβαια περισσότερα απ'το 4άρι σε επόμενες κυκλοφορίες, ιδίως exclusive.

Το FIFA τίποτα το ιδιαίτερο, συμπαθητικά γραφικά, πολύ χειρότερα όμως απ'το Pro14 στο PC μου. Αλλά ένα ποδοσφαιράκι είναι must, μοιραία.

Εγω παντως εχω φαει κολλημα με το AC..
Παιρνω το πειρατικο μου και βγαινω στα ανοιχτα και μπορω να παω οπου γουσταρω..
Δινω ναυμαχιες,σταματαω σε νησια,καταστρεφω φρουρια...
Μου δινει μια ελευθερια που ελειπε μεχρι τωρα σε ολα τα προηγουμενα..
Εχω ριξει καμια 10αρια ωρες ingame και ακομα δεν εχω βγαλει ουτε το 20% του παιχνιδιου..
Aλλα εξερευνω πολυ,δεν ακολουθω αμεσως τις κυριες αποστολες..
Οντως σε θεμα γραφικων και ομορφιας υστερει λιγο για next gen τιτλο και συμφωνω οτι εχει γινει port.
Οσο για το Fifa θα διαφωνησω μαζι σου,παιζοντας το demo το βρηκα πολυ ομορφα στημενο,γενικα απο ατμοσφαιρα στην κερκιδα,πλουσια και χωντανα χρωματα και με 60 διαφορετικα γηπεδα.
Εχουν ενα θεμα ομως τα προσωπα των παικτων,δεν εχουν παρα πολυ λεπτομερεια,οχι τουλαχιστον οπως τα εχουν φτιαξει οι ανταγωνιστες της Konami.

Το watch το εχω προ-παραγγειλει,μου αρεσε πολυ απο αυτα που ειδα,το infamous δεν με τραβαει ειναι για αλλες ηλικιες..
Ομως φαινεται πολυ καλοσχεδιασμενο και με ωραια γραφικα για αυτους που ασχολουνται με τετοια games.
Για εμενα η πρωτη σημαντικη κυκλοφορια ειναι το Destiny αλλα ερχεται απο Σεπτεβριο.
Πιστευω οτι θα φερει πολλα νεα πραγματα στο κομματι του online gaming.

Χάρη σε μια "σκιώδη" προσφορά του ebay, το Infamous Second Son είναι ήδη στο δρόμο για το σπίτι μου, μια βδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του και καμιά 15αριά δολλάρια φθηνότερα από οποιοδήποτε κατάστημα.

Ο τύπος είχε 100% positive feedback και χιλιάδες reviews οπότε είπα να το ρισκάρω.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω εσάς είναι... αν το παιχνίδι το βάλω μια βδομάδα νωρίτερα να παίξει, υπάρχει περίπτωση να φάω κάνα ban απ'το PSN? Θεωρητικά δεν έχω κάνει καμία παρανομία, το παιχνίδι είναι σφραγισμένο και αυθεντικότατο.

Oποιος ενδιαφερεται για το Thief ο παρακατω πωλητης σας το δινει να το κατεβασετε με 28 ευρω...
Η διαδικασια ειναι απλη..
Πληρωνεται και μεσα σε λιγα λεπτα σας στελνει ενα μνμ με ενα user name και ενα κωδικο οπου θα συνδεθειτε μεσω αυτου και θα κατεβασετε το παιχνιδι..
Αφου το κατεβασετε και γινει η εγκατασταση μπορειτε να το παιξετε μεσω του δικου σας account..
Εαν σας ενδιαφερει ρωτηστε με οτι θελετε..

http://www.ebay.com/itm/131134675712?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Last edited: