Babis K. Super Moderator Staff member 17 June 2006 31,276 Αθήνα 5 May 2026 #21 ΜΗΤΣ said: ναι γιατι οχι? εχεις να προτεινεις καποια αλλη? Click to expand... Όχι, δυστυχώς, δεν ξέρω τι υπάρχει στην αγορά, πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου.
ΜΗΤΣ said: ναι γιατι οχι? εχεις να προτεινεις καποια αλλη? Click to expand... Όχι, δυστυχώς, δεν ξέρω τι υπάρχει στην αγορά, πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου.
billpeppas Supreme Member 23 October 2013 9,270 Athens 5 May 2026 #22 Πάρε όποια βρεις. Μεταξύ αυτών δεν θα δεις διαφορά. Στην ανάγκη κάνε ένα κλικ πάνω ή κάτω στις ίντσες.
Πάρε όποια βρεις. Μεταξύ αυτών δεν θα δεις διαφορά. Στην ανάγκη κάνε ένα κλικ πάνω ή κάτω στις ίντσες.
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,452 Athens, Greece Monday at 10:24 #23 sotant said: Δοκιμασε να μιλησεις με cpi επειδη ειχα μιλησει μαζι τους μου ειχαν εξηγησει εαν ηταν σε παραγγελια που ειχαν στειλει η σε μια επομενη.... Click to expand... μιλησα με cpi ευχαριστω πολυ. δεν θα ξαναφερουν ποτε πια. οποτε θα παω μαλλον στην reflecta Reactions: sotant
sotant said: Δοκιμασε να μιλησεις με cpi επειδη ειχα μιλησει μαζι τους μου ειχαν εξηγησει εαν ηταν σε παραγγελια που ειχαν στειλει η σε μια επομενη.... Click to expand... μιλησα με cpi ευχαριστω πολυ. δεν θα ξαναφερουν ποτε πια. οποτε θα παω μαλλον στην reflecta
C cinephile Senior Member 7 November 2023 375 Monday at 13:39 #24 Πάει και η comtevision?Κρίμα ήταν αρκετά vfm πανι.Ισχυει όντως?