Ψαχνω αλλα.....δεν το βρισκω...

audionet

Senior Member
21 October 2007
326
Καλημερα σε ολους....
Ψαχνω να βρω το αρθρο που καποιοι εχετε αναρτησει σχετικα με το πως σεταρουμε τον Player MPC-HC με το ffd show για να εχω HD ηχο και δεν το βρισκω......
Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως θα το βρω η εστω ενα copy paste την σελιδα...
Σας ευχαριστω.....-bye-

Γιαννη μπορουμε να εχουμε και το αντιστοιχο για το Video?
Eυχαριστω

Μου φαινεται οτι το εχει στο ιδιο link

Last edited:
Φιλε Γιαννη μας σε ευχαριστω.........νασαι καλα!!!!!!!!!!!!!-bye-:a0210::a0210:

Να πω ομως και ενα περιεργο που μου συμβαινει κατα την εγκατασταση...εγκατεστησα το ffdshow και το MPC και ενω προσπαθω να κανω add το ffdshow στα eternal filters δεν το βρισκω μεσα ....τι κανω λαθος βρε παιδια ,τι μου διαφευγει????

Καποια στιγμη παντως και εδω στο AV CLUB καποιος ειχε ανεβασει ενα αρθρο σχετικα με το ffdshow και το σεταρισμα του MPC με φωτο που στο παρελθον ειχα χρησιμοποιησει και ειλικρινα ηταν εξυπηρετικο και τωρα δεν το βρισκω...
Αυτο αληθεια που ειναι?

Εν τω μεταξυ ο Πιονερος μου ο LX 83 κλειδωνει με την μια τα HD Formats χρησιμοποιωντας τα ανωθεν softwares και εδω και 3 μερες που εκανα φορματ στο πιτσι μου δεν μπορω να ακουσω σωστα τον ηχο μιας και ...να πω την αληθεια ξεχασα το πως τα φτιαχνουμε....γιαυτο μαλλον σας πρηζω λιγο!!!!!!!!!!!

Ξεχασα κατι βασικο βρε παιδια......το Ac3 το χρειαζομαστε οταν εχουμε Mpc και ffdshow?

To ffdshow θα το κανεις add σαν external filter και θα το δηλωσεις ως prefer.

Το τρελλο ειναι οτι πατωντας το add δεν βρισκω το ffdshow μεσα στο πλαισιο ωστε να το κανω prefer....τι δεν κανω καλα?