Ψάχνω Αποκωδικοποιητή για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια!

Magkas

New member
9 May 2010
9
Καλημερα παιδια!
Ψάχνω να βρω εναν αποκωδικοποιητη για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια που να έχει τα εξής χαρακτηριστικά
HDMI
διπλό tuner (να μπορώ να γράφω ένα κανάλι ενώ βλέπω ένα άλλο)
υποδοχή usb (για εγγραφή και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο τύπου avi & mpeg)

βέβαια στη χαμηλότερη δυνατή τιμη...

Αν είναι δυνατόν προτείντε μου 2-3 μοντέλα να τους ρίξω μια ματια και μέσω ίντερνετ

Ευχαριστώ τα ΜΕΓΙΣΤΑ!

Καλώς ήλθες, ρίξε μια ματιά στα θέματα των δεκτών αυτών. Υπάρχουν αρκετά εδώ μέσα...

Βασικα δε το κατεχω και πολυ το αντικειμενο. και δε καταλαβα που ακριβως πρεπει να αναζητησω.
τα λινκ που εχεις απο κατω δεν μπορω να τα δω γιατι μου λεει οτι πρεπει να εχω πανω από 10 δημοσιευσεις...

Βασικα δε το κατεχω και πολυ το αντικειμενο. και δε καταλαβα που ακριβως πρεπει να αναζητησω.
τα λινκ που εχεις απο κατω δεν μπορω να τα δω γιατι μου λεει οτι πρεπει να εχω πανω από 10 δημοσιευσεις...

Δεν έχω βάλει κανένα λινκ, μπες στο λινκ που σου εβαλε ο φίλος από πάνω και δες τα θέματα.

Δεν είναι μόνο το ποιος δέκτης και πόσο κάνει.

Έχουν και τα προβληματάκια τους. Δες ότι σου κάνει καλύτερα και ρώτα τα υπόλοιπα παιδιά μέσα σε αυτά τα θέματα των δεκτών για όποιες απορίες έχεις...

Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε...

Θα σου συνιστούσα να αγόραζες εναν υβριδικό δέκτη USB/Stick που διαθέτει Ψηφιακη Τηλεόραση mpeg2+mpeg4,
Αναλογική τηλεόραση PAL+SECAM,
Αναλογικό δέκτη FM,
και απειρες δυνατότητες εγγραφής, αναπαραγωγής, φωτογράφισης στιγμιοτύπων, προγραματισμού εγγραφής video κτλ....κόστος λιγότερο απο 70.00 euro (με 21% ΦΠΑ)...η αν θέλεις κατι φθηνότερο και δοκιμασμενο με αριστα αποτελεσματα, διάλεξε αυτό...http://www.e-techshop.com/index.php?target=categories&category_id=437.
Απο ο,τι μου ειπαν, τον υβριδικό τον περιμένουν στις 12 Ιουνίου.

Ολα τα άλλα τα καταλαβαίνω .. Το SECAM όμως ? Για ποιό λόγο ??

Πριν αγορασεις αν μπορεις δες το καπου σε λειτουργια γιατι εγω τρεις αγορασα και μονο ο ενας μου βγεικε καλος(μενου,κομπιουτερ κτλ)...